Birine Değer Verdiğini Ona Direkt Söylemeden de Gösterebileceğin 9 Minnoş Cümle

Birine değer verdiğinde ona direkt söylemek yerine hissettirmek isteyenleri aşağı alalım! 🥰

1. Uykunu alabildin mi?

Sabah atılan 'Günaydın!' mesajından daha mutlu eden bir mesaj varsa o da 'Uykunu alabildin mi?' mesajıdır! 😴 Karşındaki kişiye değerli olduğunu hissettirmenin en tatlı yollarından biri desek yeridir.

2. Bu rengi sen seviyorsun diye giydim.

Sırf o seviyor diye onun sevdiği renkte kıyafetler alıp giymek... Karşındaki kişi değerli olduğunu bu laftan sonra da hissedemiyorsa ne diyebiliriz ki? Bundan sonrası onun kaybı olur!

3. Sims'te bizi yaptım, nasıl olmuş?

Ah ah... Sims oyununda sevdiği kişiyle kendini yapıp bir de üstüne evlendirmeyen yoktur! Bizi birbirinin aynısını yapmaya çalışıp, hayallerindeki evi tasarlamak için saatlerini verenler anlar sadece! 💑

4. Eve varınca haber ver...

Karşındaki kişi için değerli olduğunu iliklerine kadar hissettiğin o cümle... Bu cümlenin bir üst seviyesi ise evine bıraktıktan sonra 'Müsait olunca mesaj atmayı unutma...' olsa gerek!

5. Hiç öyle sesini duyayım diye aradım...

Hiç beklemediğin anda telefonun çalar ve o 'Sesini duymak için aramıştım...' der. Sana ne kadar değer verdiğini daha nasıl hissettirsin? Ferhat'ın yaptığı gibi dağları delecek hali yok ya!

6. Markete gidiyorum, bir şey istiyor musun?

Markete giderken bile seni düşünmesi... Bu bakıldığında öylesine bir şeymiş gibi gelebilir ama aslında çok derin anlamlar ifade eder. Onun için ne kadar değerli olduğunu tam da o an anlıyorsun! 💖

7. Hafta sonu şu konsere iki bilet aldım, beraber gitsek mi?

Bu mesajı gördüğün an anla ki özellikle sevdiğin sanatçının konserine bilet alınmıştır. 'Ne var canım, alt tarafı bilet almış!' diye düşünmeden önce bilmen gereken bir şey var ki o da seninle vakit geçirmek için planlar yapan birinin sana değer vermemesi gibi bi durum söz konusu olamaz!

8. Bunu gördüm de aklıma sen geldin...

'Aklım senden hiç çıkmıyor ki!' demenin dolaylı versiyonu olan bu cümle tatlılığından kalpleri eritir! Unutmayın ki her gördüğünüz şeyi o kişiye bağlamanızın nedeni zaten aklınızdan çıkmamasından kaynaklı!

9. Geçen gün senin en sevdiğin filmi izledim!

Bu cümlenin karşılığı tam olarak 'Senin sevdiğin, beğendiğin şeylere önem veriyorum ve dikkate alıyorum.' demek. Böylesi bize de nasip olur mu be... 😍

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!