Biriken Yağmur Suyunu Tahliye Etmeye Çalışan 72 Yaşındaki Adama Önce Su Sıçrattı, Sonra Öldüresiye Dövdü!

Samsun'da yaşanan olayda, yol kenarında biriken yağmur suyunu tahliye etmeye çalışan 72 yaşındaki Sebahattin Yılmaz isimli kişi canice saldırıya uğradı. Önce araç tarafından ıslatılan adam daha sonra o araçtan inen kişi tarafından darp edildi. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen o anlar...

Yaşlı adamın ve eşinin şahıslardan şikayetçi olması üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri aracı ve şahısları tespit etti. Darp olayına karışan C.İ ve otomobil sürücüsü Ç.D. karakola götürülerek ifadeleri alındı. İfadeleri alınan şahıslar daha sonra serbest bırakıldı.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'dan İş İnsanlarına Çağrı: Ali Erbaş İçin Araba İstedi
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
31.07.2018

Görüntüleri izleyemedim ama okumak bile delirtiyor artık beni. Artık diken üstündeyim,ailemden biri dışarı çıkınca kafamda dönen senaryoların haddi hesabı yok.

31.07.2018

Cocuk kacirmalari hayvan tecavüzleri çocuk tecavüzleri derken simdi yaşlı basli insanlari darp etmek nedir ya hayvanlarda bile vicdan var bu ülke kendini ne bok saniyor bu ulkeyi yönetenler kör mü sagir mi niye hic bi sey yapilmiyor.Caniniz cehennem olsun

31.07.2018

Bu kadar kin, öfke, nefret neden? Nedir tam olarak paylaşamadığımız? Her gün istisnasız bir darp, cinayet, tecavüz, gasp haberi okumaktan/izlemekten/duymaktan midem bulandı artık. Memleketin her köşesinden pislik akıyor.

TÜM YORUMLARI OKU (21)