Biri 14 Şubat mı Dedi? Adana'da Nişanlısının Boğazını Sıkıp Tartaklayan 'Sevgili' Kamerada

Adana'da 30 yaşlarında bir genç, sokak ortasında nişanlısı olduğunu söylediği genç kızın boğazını sıkıp, tartakladı. Yoldan geçerken müdahale etmeyen isteyen vatandaşlara ise 'Nişanlıyız, önemli bir konu yok' dedi.

DHA'da yer alan habere göre Olay, Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; nişanlı olan bir çift sokak ortasında tartışmaya başladı.

Erkek, yanındaki, genç kızı duvar kenarında sıkıştırıp tartıştıktan sonra boğazını sıkıp, tartakladı.

Adam, genç kızın yardım istemesi üzerine ağzını kapattı.

Nefes alamayan genç kız, öfkeli adamın elinden uzun süre kurtulmaya çalıştı.

Bu sırada yoldan geçen vatandaşlar olaya müdahale etmek istedi.

Nişanlısı olduğunu iddia ettiği kızı bırakmak istemeyen adam ise vatandaşlara, 'Nişanlıyız, önemli bir konu yok' dedi.

Olay yerine polis geldi. İşte o anlar 👇

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, genç kızı adamın elinden kurtardı. Çiftin birbirlerinden şikayetçi olmaması üzerine polis olay yerinden ayrıldı. Çift daha sonra birlikte uzaklaştı.

Yaşananlara sosyal medyadan da tepkiler geldi...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
14.02.2018

Kadın şiddet görür daha sonra gidip nişanlısı mı sevgilisi mi yada ne bok ise ona dalarsın suçlu olursun ve kadın kocamdır döver de sever de der.Ellemezsin bakıp geçersin duyarsız olursun ve yine suçlusundur.Polisi gelir sigarasını yakar bir bok yapmaz.Hiç onu bunu suçlamasın kimse bu toplum olarak hepimizin suçu.Burda söverek belki birilerini kurtarırsınız.Zihniyetimizin toplum olarak değişmesi gerekiyor.

14.02.2018

eline saglik.

14.02.2018

bu tip kadınları bilirim, bunlar böyle tipleri elleriyle koymuş gibi bulurlar, bunlar tarafından aşağılanmayı, şiddet görmeyi sevgi gösterisi olarak görürler çünkü evde anneleri kocalarından benzer muamele görür bunu seyrederek büyürler, karakter problemleri vardır eğer karşılarına kibar görgülü efendi bir adam çıktımı alay ederler gülerler ya da onun iyi niyetini süistimal ederler duygularıyla oynarlar maddi manevi zarara uğratırlar, ama videoda gördüğünüz türde birini buldularmı da resmen cariyesi olurlar her türlü hakarete aşağılamaya ses etmezler adeta zevk alırlar; çünkü onlar kendilerini bir birey bir insan olarak görmüyorlar, bu hastalıklı zihniyete sahip kadınları tedavi etmeden kadına şiddeti sorunu kolay kolay çözülmez çünkü anne olduklarında çocuklarını böyle yetiştirirler kızlarına talip çıktığında hemen para mal mülk sorar çünkü kendisini insan olarak görmediği gibi kızını da eşya olarak görür ve bu kısır döngü bitmez

14.02.2018

eleman sıkıntılı kız da sıkıntılı amk.rezil ettin beni diyo kendi daha cok bagırıyo.umarım kısa zamanda ölürler.

TÜM YORUMLARI OKU (52)