Birçok Başarılı İsmin Bir Araya Geldiği Show TV'nin Oğlum Dizisi Hakkında Sevenlerini Üzecek Haber Geldi

Meme kanseri tedavisi görmek için ekranlara ara veren başarılı oyuncu Canan Ergüder'in ekranlara dönüş yaptığı Oğlum dizisi, sezona iddialı bir giriş yapmıştı. Birbirinden başarılı isimlerin bir araya getiren nefes kesici senaryoya sahip olan projeden sevenlerini üzecek bir haber geldi. Reytinglerde beklenilen ilgiyi göremeyen Oğlum dizisi final mi yapacak?

Detaylar içeriğimizde

Canan Ergüder, Nihal Yalçın, Feyyaz Duman, Songül Öden, Timur Acar, Serhat Teoman ve Kubilay Aka'nın yer aldığı Oğlum dizisi, Show TV ekranlarına damgasını vurmuştu.

Her bölümünde izleyiciyi ekrana kitleyen ve gözyaşlarına boğan Oğlum dizisi başarılı senaryosuyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Her oyuncunun adeta devleştiği dizinin ilk bölümü Şubat ayında ekranlara gelmişti. Fakat bu kadar başarılı kadro ve senaryoya rağmen beklenen ilgiyi göremeyen dizi, Show TV'nin dikkatini çekti.

Başarılı oyuncu Canan Ergüder'in, meme kanseri tedavisi için Menajerimi Ara dizisinden ayrılarak ekranlara ara vermesinin ardından tekrar setlere dönmesi herkesi mutlu ederken, üzücü haber geldi.

Reyting oranlarının düşük olmasının ardından Show TV yetkilileri dizi ile ilgili final kararı aldı. Dizi, beklenenden erken bir tarihte final yapacak.

Final yapacağı kesinleşen dizinin final tarihi ile ilgili bir bilgi ise henüz paylaşılmadı.

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Oğlum dizisini izliyor muydunuz?

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir 👇

Burcu Kara İlk Oyunculuk Deneyimini Yaşadığı Haziran Gecesi Dizi Setinde Unutulduğunu Yıllar Sonra İtiraf Etti
Heyecan Dolu Bir Sezon Geçirerek İzleyiciyi Ekrana Kitleyen Yargı Dizisinin Sezon Finali Tarihi Belli Oldu
Yargı'nın Eren'i Uğur Aslan Yeni Başlayan Programı Afara'nın İlk Bölümüyle İzleyicinin Beğenisini Kazandı

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
20.04.2022

Çünkü insanı çok yoran bir dizi. Farklı bir konuyla başladıkları için ilginç gelmişti. Sonrasında konuyu uzatmak için her hafta başka bir şüpheli çıkıyor. Karakterlerin sürekli ağlaması, hele Songül Öden'in her bölümde çığlık çığlığa "oğlum, annecim" diye bağırması konularına girmiyorum bile. Öylesine bir bakayım dedikten en fazla yarım saat sonra baş ağrısıyla kanalı değiştiriyorsunuz. Dram dizisi olup sevilen diziler de var ama bir dizinin bölümlerine dram, ağlamak, çığlık dışında bir şey eklemezlerse insanlar doğal olarak sıkılıp bırakır. Zaten ülke gündemiyle yeterince canımız sıkılırken bir de daha çok sıkılayım diye bunu mu izleyeceğiz?

20.04.2022

aşk üçgeni mi yoktu acaba ?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ