Birce Akalay Ekranlara Geri Dönüyor! Birce Akalay ‘Son Yaz’ Dizisinde Hangi Karakteri Canlandıracak?

Ali Atay, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerini paylaştığı “Son Yaz” bu sezon İzmir’den İstanbul’a taşınıyor. FOX’un O3 Medya imzalı sevilen dizisinden sezon sonunda Funda Eryiğit ayrılmıştı. Semih Bağcı’nın yönettiği diziye daha sonra Erdem Şanlı, Şebnem Dönmez ve Emre Karayel de veda etmişti. Zaman atlamasının yaşanacağı dizinin yeni kadın yıldızının kim olacağı ve rolü merak konusu olmuştu.  Dizi ve film sektörünün başarılı oyuncularından Birce Akalay’a teklif gittiği ortaya çıktı. Peki, “Son Yaz” dizisinin yeni oyuncusu Birce Akalay hangi rolde ekran karşısına çıkacak? İşte detaylar...

Güzel Oyuncunun Yeni Karakterinin Adı Sare

Ali Atay, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerini paylaştığı “Son Yaz” bu sezon İzmir’den İstanbul’a taşınıyor. FOX’un O3 Medya imzalı sevilen dizisinden sezon sonunda Funda Eryiğit ayrılmıştı. Semih Bağcı’nın yönettiği diziye daha sonra Erdem Şanlı, Şebnem Dönmez ve Emre Karayel de veda etmişti. Zaman atlamasının yaşanacağı dizinin yeni kadın yıldızının kim olacağı ve rolü merak konusu olmuştu.

Dizi ve film sektörünün başarılı oyuncularından Birce Akalay’a teklif gittiği ortaya çıktı. Son gelen haberlere göre “Kuş Uçusu” adlı Netflix projesini tamamlayan Akalay, sıcak baktığı “Son Yaz”la anlaşma aşamasına geldi. Güzel oyuncunun yeni karakterinin adı ise Sare… Sare “Son Yaz”a istihbarat uzmanı olarak hızlı bir giriş yapacak.

Popüler İçerikler

Çileden Çıkaran Olay: Öz Kızı ve İkinci Eşini Yatakta Basan Kadının Yaşadıkları Şoke Etti
Gündeme Bomba Gibi Düştü: “Dilan Polat ve Engin Polat’a Vergi Kaçırma Suçundan Tahliye Kararı Verildi”
Müge Anlı'da Şok İddia: "Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Dilara'nın Babası Başka Bir Ünlü Sanatçı!"