Yapması Kolay, Birbirinden Havalı 10 Bileklik Tasarımı

1. İnci boncuk

Özellikle bahar-yaz sezonunda cıvıl cıvıl bileklikler takmak çoğumuzun hoşuna gidiyor. Bilekliklerimizi tabii ki kendimiz yapacağız, ne olacaktı başka 10marifet’te diyoruz ve daha önce yayınladığımız 10 bileklik yapımı çalışmasını sıralıyoruz. Siyah ve beyaz incili bu zarif bilekliği yapmak için anlatım şurada mesela.

2. Kalbim düğüm düğüm

Bileklik yaparken önemli konulardan biri, temel düğümlerin nasıl atılacağıdır. Burada basit ve gerekli bir düğüm atımı anlatılmış. İşinize illa ki yarar bileklik yaparken.

3. Neon patlaması

Zor olmayan ama özellikle birçok bilekliğin arasında çok neşeli duracak tatlı bir örgü bileklik, yapımı da işte tam burada.

4. Kendinden şahaneli

İpek kumaş ve metal zincir kullanarak bu bilekliği yapın, sonra da beyaz tişört giydiğiniz zaman takıp çıkın. Baka aksesuara hacet yok. Yapımını bu sefer video ile anlatalım.

5. Kalbime kazısam seni ilmek ilmek

Üzeri yazılı bileklik mi yapmak istediniz? Hay hay. Buyrun sizi buradan alalım.

6. Tamirci çırağı

Sadece ayakkabı bağcığı ve somun kullanarak bileklik yapılabileceğini siz de çok iyi biliyorsunuz.

7. Ortaokulda makrome yapanlar 1 adım öne

Makrome bileklik yapımı çok keyifli, sürekli yapmak ister insan sanki. Ama onun için önce videosunu izleyip iyice bir öğrenelim nasıl yapıldığını.

8. Bana arkadaşını söyle sana bilekliğini söyleyeyim

Arkadaşlık bilekliklerinin minnoş versiyonlarını küçükken takmadık mı bol bol? Şimdi de kolundan bunun gibi güzelim arkadaşlık bilekliklerini eksik etmek istemeyenler için chevron arkadaşlık bilekliği tarifi burada, kısa videomuzda.

9. Peyote, peyote, peyote!

Minnacık boncuklarla harikalar yaratan kişiye 10marifetli denir. Bu güzel bilekliğin yapımı şurada anlatılıyor. Peyote ile ilgili videolu ders almak isteyenleri ise sırayla şu videolarımıza davet ediyoruz: peyote 1, peyote 2 ve peyote 3.

10. Vallahi içim açıldı

Tam yaza uygun cıvıl cıvıl, hafif bileklikler yapmak isterseniz bu anlatım size yol gösterecek sanki. Hadi bir bakın.

Bonus: Hiç malzemeniz filan yok ama acilen şöyle havalısından bileklik mi lazım? O zaman sadece biraz lastik toka bulmanız lazım. Gerisini videomuzda izleyin, sonuca bizim gibi şaşırın.

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
10.12.2014

Bileklik delisiyim ve hepsi zor :)

13.02.2015

hepsi de kolay :)

13.02.2015

sevgililer gününden önce iyi bir paylaşım olmuş, el emeği, göz nuru pahada hafif, maneviyatta ağır bir hediye yapın verin aşıklar...

ne bilekliği lan bilezik bunlar

TÜM YORUMLARI OKU (6)