Birbirinden Etkileyici 360 Derece Sanal Gerçeklik Videoları

Birkaç ay önce YouTube’a 360 derece video izleme desteği getiren Google, video izleme deneyimizi değiştireceğinin sinyallerini vermişti. Şu an için köklü bir değişiklik söz konusu değil zira bunun için henüz yeterli ekipman ve içerik mevcut değil. Ancak arama devi şimdiye kadar birbirinden güzel 360 derecelik video yayınladı.

Sanal gerçeklik teknolojisinin hayatımıza girmesiyle birlikte video, oyun ve sinema deneyimlerimizin çok farklı yerlere geleceğini az çok tahmin ediyorduk. Henüz bunun için yeterince içerik ve cihaz yok belki ancak yine de yayınlanan videoları çıplak gözle izlemek bile bazen yeterince keyifli olabiliyor. Tıpkı YouTube’da yayınlanan 360 derecelik videolar gibi

W, A, S, D tuşlarıyla çevreye gözatabildiğimiz videolarda orada olma hissini bir nebze yaşayabiliyoruz (döndürme özelliği bazı tarayıcılarda desteklenmiyor). Bunu bir de sanal gerçeklik gözlükleriyle hayal edin. Veya ileride film izlerken veya oyun oynarken. O zaman her şey çok daha “gerçekçi” olacaktır. Şimdilik aşağıdaki videolarla yetinmek zorundayız. LOG Dergisi, en güzel 360 derece sanal gerçeklik videolarını derledi. Daha iyi bir video deneyimi için tam ekranda izlemeniz önerilir.

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
07.06.2016

yön tuşlarıyla da oluyormuş. ben cok sevdim

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ