Birbirinden Acıklı Aldatılma Hikayelerini Anlatarak Adeta Yüreğimizi Dağlayan Twitter Kullanıcıları

Birbirinden acıklı aldatılma hikayelerini anlatarak adeta yüreğimizi dağlayan Twitter kullanıcılarının hikayelerine gelin birlikte bakalım!

İlişkilerin karmaşıklığı, çoğu zaman bizi hayrete düşürebilir. Sevgi, nefret, öfke gibi birçok duyguyu bir arada yaşadığımız aşkı tanımlamak da yaşamak kadar zordur aslında.

Hayatın karmaşık labirentlerinden biri olan ilişkilerde herkesin en az bir kere de olsa ihanet ile karşı karşıya kaldığını düşünüyoruz. Yaşamın acı bir parçası olan ihanet, üzücü olmanın yanısıra tecrübe edinmemizi ve büyümemizi de sağlar aslında.

Demiştik ya herkes en az bir kere aldatılmıştır diye. Gelin birbirinden acıklı aldatılma anılarını anlatan Twitter kullanıcılarının hikayelerine birlikte bakalım!

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

👇🏻

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Samet Liçina'nın Kerimcan'ın Eril Davranmasını İstememe Sebebini Duyunca Kahkahaya Boğulacaksınız
İlaç Firmasının Espri Seviyesinden Esra Erol'a Benzeyen Kristen Stewart'a Son 24 Saatin Viral Tweetleri
Kerimcan Durmaz'ın Eda Ece'nin Sevgililer Günü Özel Paylaşımında Eşine Yaptığı Yorum Şok Etkisi Yarattı!

Popüler İçerikler

Devlet Tiyatrolarında Kriz! Genel Müdür Tamer Karadağlı'nın Açıklamalarının Ardından Oyuncular Tepkili
Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!
YORUMLAR

Bi de aldatıldığından yüzde yüz emin olup kanıtlayamayan bi kesim var, onlar için durum daha berbat. Kalsan olmuyor gitsen gönül razı değil

22.02.2024

Lisedeyken serseri tipin biriyle birazda arkadaş aracılığıyla sevgili olduk.Meğersem çocuğun zaten sevgilisi varmış ben ikinciymişim yani.Bunu öğrendim ayrıldım ama nasıl üzülüyorum ağlıyorum,onu geri istiyorum falan.Güya sevgilisi olan kız birini kıskandırmak istiyormuş o yüzden beraber gibi yapıyorlarmış falan.Nerdeyse affediyordum ama herhalde anamın duaları işe yaradı ki unuttum gitti malı.Yıllar sonra benim sevgilim vardı o zamanlar bu eski malla yolda karşılaştık.Ona geri dönmemi,çok pişman olduğunu falan söylemişti.Bende “yok ben sevgilimi çok seviyorum seninle işim olmaz “ demiştim.O zamanki düşünceme göre güzel bir intikamdı.Kısa süre sonra o sevgilime de yol verdim gerçi ama neyse:)

Pasif Kullanıcı
23.02.2024

Hep kadın oostları paylaşmışsın madem unutma ki ruhsuz her erkeğin arkasında bıraktığı ruhunu sömüren bir kadın vardır. Kimse bir günde küsmez. Bu hale getirirken sorun yok ama geldikten sonra şikayet. Düz işte.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ