Biranın Zararlarını Anlatan Adam: 'Sürekli Bira İçen Erkeklerin Göğüsleri Büyür ve Cinsel Organları Küçülür'

Şifa ürünleri satışı yapan İbrahim Gökçek isimli bir vatandaşın biranın zararlarını anlattığı videosu sosyal medyada viral oldu.

İbrahim Gökçek o videosunda biranın kısırlığa sebep olduğunu ve erkeklerde göğüslerin büyümesine ve cinsel organlarının küçülmesine neden olduğunu söyledi.

'Bunu da nerden biliyoruz, Almanya'dan biliyoruz' diyen adamın o viral olan videosu: 👇

Popüler İçerikler

Kaybolduktan 18 Gün Sonra Cansız Bedeni Bulunan Rojin’in Ölüm Sebebi Belli Oldu
Numan Kurtulmuş’un "Anayasanın 3. Maddesi Değişebilir" Önerisi Büyük Tepki Topladı
Altın Portakal Film Festivali'nde Ödül Alan Nur Sürer Başarısını Yılmaz Güney'e Adadı!
YORUMLAR
26.11.2021

son 50 yil demis, cahil bilmezki almanya binlerce yildir bira icer, ortacagda su kaynaklari zehirli oldugu hastalik sactigi icin avrupali sivi ihtiyacini sadece biradan karsiliyordu. onca savasa ragmen nufuslarinda bir eksilme olmamis. almanyayi gec 5bin yil onceki sumerlerde ilk medeniyetlerde bira vardi, misirlilar piramitlerde calisan iscilere bira ve ekmek ile odeme yapiyordu. comarlar bilmez biranin medeniyet kadar eski bir icecek oldugunu, bildigi herseyden daha koklu gecmise kulture sahip oldugunu.

26.11.2021

Ne aptallık ama... Alman bira saflık yasasının 16. yy'a dayandığı göz önüne alınırsa, yüzlerce yıllık bira geçmişi son elli yılda mı değişti? Hedef kitlesine uygun bir satış stratejisi. Bilimsizlik ve rezillik çağımızın vazgeçilmezi maalesef...

26.11.2021

Afrikada en çok içilen içki biradır. Dünyanın en büyük bira imalathanesi Güney Afrikadadır. O zaman bu zenci kardeşlerimiz neden ortada tripod gibi dolaşıyo ?

30.11.2021

Cengiz Abi seni yerde ararken gökte buldum :) sağlığın sıhhatin yerinde mi uzun süredir görünmüyorsun?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ