Bıraksaydınız Önce Büyüselerdi? Kız İstemeye Giden Gencin ve Müstakbel Eşinin Tepki Çeken Görüntüleri

Sosyal medyada paylaşılan ve kız isteme merasimi için yapılan ev ziyareti olduğu iddia edilen görüntülerde, müstakbel damat ve gelinin görüntüleri tepki çekti.

Genç kardeşimiz elinde çiçeği ile müstakbel eşinin kapısını çalıyor.

😱😱😱

Önce Bi' Büyüse miydiniz? Aile Arasında Yüzük Takan Gençlerin Görüntüleri Tepki Çekti

Kapıda onu karşılayan kadının da yaşı oldukça küçük gözüküyor...

İşte o görüntüler:

Şaşırma kotanızı doldurmadıysanız sizi böyle alalım: 👇

Bu Nasıl Gelenek? Düğünde Damada, Ağzı ile Gözleri Kapalı Bir Şekilde Gelinin İç Çamaşırını Çıkarttırdılar

Popüler İçerikler

Bursa'da Define Faciası! Jenaratör Gazından Zehirlenen 3 Kişi Öldü
Kripto İntiharı mı? Bitcoin’deki Büyük Düşüş Sonrası Bunalıma Girdiği İddia Edilen Doktor İntihar Etti
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Euroleague'de Üst Üste İkinci Kez Şampiyonluğa Ulaştı!
YORUMLAR
30.10.2020

Şu Roman vatandaşlarımızın da artık kendine bir çeki düzen vermesi gerek. Böyle söyleyince de ırkçılık yapıyorsun derler ama bu doğru. Onlar çocuk yaşta evlendi diye bunu normal görüyorlar. Ama buna müdahale edilmeli. Romanlar da bu ülkenin vatandaşı. Ve o Roman çocuklarını koruması lazım devletin. Her ülkenin yasası var hukuku var. Gördüğümü söyleyeceğim kusura bakmayın ama yani sırf eve daha fazla para girsin diye doğuruyorsunuz 5'er 10'ar. Sonra bunları çalıştırtıyorsunuz. Belli bir yaşa geldiğinde de maddi yük olmasınlar diye de erkenden evlendiriyorsunuz. Sonra da karı koca olan o çift de ailelerinden gördüklerini yapmaya devam ediyor. Bu düzeni bozmak zorundasınız. Yaptığınız çok yanlış. Romansınız diye bunu kabullenmek zorunda değilsiniz. O hayatın dışında da başka bir hayat mümkün. Çocukları ziyan etmeyi bırakın artık.

30.10.2020

Kürt diyemem ama doğudaki vatandaşların da uyuşturucu satışı, kaçak elektrik kullanımı, küçük çocukları önemli insanlara pazarlama gibi sıkıntılı şeyleri bizzat kendileri şahit olduklarını söylediler. Benim de zihnimde canlanan bellidir. Ama bu ırkçılık değil. Öyle olsa kız arkadaşıma nasıl öylesine aşık olurdum. Hala sevdiğim bir insandır. Sadece anlaşamadık. Yani olayları bir yerlere çekme ve kabalaşmaya da devam etme. Zaten bundan başka da bir şey yazmayacağım. Çünkü ikidir bana rencide edici şekilde bir üslup kullanıyorsun. Benim eşcinsel olmam seni bu kadar ilgilendirmemeli. İyi akşamlar dilerim.

Daha aşkın evlenmenin yuva kurmanın ne olduğundan haberi olmayan oyun çağındaki çocuk bunlar daha.. Şaka mı ?

Pasif Kullanıcı
30.10.2020

Asıl gelinle damatın küçük kardeşleri olmasın sakın??

TÜM YORUMLARI OKU (28)