Bir Zamanlar Şarkılarını Ezbere Bildiğimiz İzel Çeliköz'ün Şaşırtan Değişimi

90'lı yıllar, şüphesiz ki Türk Pop Müziği'nin en yüksek noktasında olduğu bir dönemdi. Hayatımıza giren gruplar ve şarkıcılar, o zamanı yaşayanların hala gönlündeki yerini koruyor. Bunlardan bir tanesi de elbette İzel Çeliköz. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen sanatçının, sosyal medya hesaplarında paylaştığı son hali bizleri oldukça şaşırttı. Özleyenler ve merak edenler için İzel'in şaşırtıcı değişimi içeriğimizde.

Biz onu 90'lı yıllarda hayatımıza giren İzel-Çelik-Ercan adlı genç grubun bir üyesi olarak tanıdık. İki yakışıklı adamın arasındaki güzel kız olarak aklımızın bir köşesindeydi.

İzel-Çelik-Ercan çok uzun soluklu olmadı ama İzel-Ercan olarak yeni bir proje ile devam etti ikili. Daha sonra İzel'i gruptan bağımsız, tek başına bir solist gördük.

Her biri fırtınalar kopartan şarkıları, radyo listelerinin en üst sırasında bulunuyordu. Biz diyelim "Denizleri aş da gel", siz diyin "Kızımız olacaktı"...

Biz İzel'i her haliyle seviyoruz. Sadece 90'lı yıllardaki şarkılarında bizlere yaşattığı güzel hisler bile onu sevmek için yeterli. Kaldı ki dış görünüş, hiçbir şey demektir!

Özledik seni İzel...

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
08.03.2017

Bu kadın nedense hak ettiğinden çok daha az değer gördü zira bu millete fazla geldi. Ne Hadise gibi çakma sarışın kezbanlara ve g*t meme görmek isteyenlere, ne uzaylıdan bozma Hande Yener'in son yıllarındaki gibi çöp müzik dinleyicisine, ne de Mustafa Cecelimsi ağlak kitleye hitap etmedi/edemedi. Hep kaliteli ve düzgün, üzerinde ciddi anlamda düşünülmüş, emek verilmiş tarzı olan şarkılar yaptı. Bu yüzden ergenlik dönemimizde bilhassa yolda veya bi mekanda b*ktan şarkılara maruz kaldığımızda “Düşer o” “Işıklı yol” “Ah Yandım” parçaları ile kulaklarımızın pasını sildiği ve kaliteli popu (bakın popçu diyorum çünkü İzel fantezi-pop değil salt pop yapar. Ve yüzü; Batı’ya Ajda Pekkan’dan daha fazla dönüktür.) hatırlattığı için İzel’e buradan kocaman kocaman teşekkürler.

08.03.2017

çok severiz çoooooooooooooooook :) 90'lar pop'dan kim kaldı

yaşlanmayan canlı mı var! Kadıncağıza ayıp etmişsiniz.

09.03.2017

bu nasıl bir saçmalıktır ya? insan kilo alamaz mı? yaşlanamaz mı? illa estetikten gerim gerim gerilmesi, çubuk kraker gibi kalması, boya küpü gibi gezmesi mi lazım? mecbur mu? isteyen istediğini yapar, istediği gibi yaşar. daha dün 8 mart diye kadınla ilgili bin tane paylaşım yapıldı, şimdi düşününce hepsini boş gevezelik olarak görüyorum. hiçbir samimiyeti olmayan kelime, fotoğraf ve video kalabalığı. bugün yine herkes kaldığı yerden devam ediyor. insan, hele ki bir kadın, her haliyle güzel değil miydi? başımızın tacı diyordunuz ne oldu? geçiniz efendim, geçiniz.

TÜM YORUMLARI OKU (19)