Bir Zamanlar Çukurova 139. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Bir Zamanlar Çukurova Fragman

Tims&B Productions imzalı ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova tüm hızıyla devam ediyor. Başrollerinde  Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı ve Hülya Darcan gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi en son 138. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin merak edilen yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı. İşte Bir Zamanlar Çukurova 139. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

İlk bölümü 2018 yılıda yayınlanan ekranların uzun soluklu dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu ve Evren Karabıyık Günaydın'ın oturduğu dizi 16 Haziran 2022 tarihinde final yaparak ekranlara veda edecek. İşte Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı ve son bölüm yaşananlar.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Özeti

Abdülkadir Hakan'la vedalaşmasının ardından, Çukurova'dan ayrılmaya hazırlanırken polis tarafından yakalanır. Fikret amcasının katilinin yakalanmasından dolayı oldukça mutludur. Ali Rıza'nın anlattıkları sayesinde Abdülkadir tutuklanır ve bu haberi alan Vahap oldukça öfkelenir ve Hakan'dan hesap sorar.

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı