Bir Zamanlar Çukurova 124. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! "Ben Senden Başka Kimseye Aşık Olmadım..."

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Hakan Züleyha'ya ondan başka kimseye aşık olmadığını ve ne öğrenmek istiyorsa sormasını söyler. Öte yandan Züleyha kendisine yapılanların öcünü bir şekilde alır. Diğer tarafta Haşmet ve Hakan arasında ipler gerilir. İşte Bir Zamanlar Çukurova 124. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

TIMS&B imzalı ve ATV ekranlarının oldukça sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova geçtiğimiz aylarda sezon finaline girerek izleyicisini üzmüştü. Başrollerinde Hilal Altınbilek ve Murat Ünalmış gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi yeni sezonuna başladı. İşte Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Özeti

Çolaklar, Züleyha'nın peşini bırakmıyor

Züleyha, Çolakların kurduğu kumpasın kurbanı olur. Çolak'ın adamları zorbalıkla Züleyha'yı kaçırır. Korku dolu anlar yaşayan Züleyha'nın imdadına Hakan yetişirken, hiç beklenmedik bir olay meydana gelir. Çolaklar arasında çıkan tartışmada Özhan silahını kullanır.

Fikret duygularına yeniliyor

Fikret duygularını daha fazla içinde tutamaz ve Züleyha'nın karşısına çıkıp ona aşık olduğunu itiraf eder. Fikret'in itirafı karşısında Züleyha ne yapacağını bilemez. Diğer yandan zor günlerinde Züleyha'yı yalnız bırakmayan Hakan, aradaki buzları eritme fırsatı yakalar.

Hakan, Vahap engelini ortadan kaldırabilecek mi?

Abdülkadir'i kaçıran Fikret, olanları Hakan ve Züleyha'ya anlatır. Abdülkadir'in foyasını ortaya çıkaran Fikret, bu kez Mehmet Kara'nın peşine düşerken, Hakan, ortak çıkarları için Abdülkadir'le anlaşma masasına oturur. Abdülkadir ve Hakan'ın önündeki en büyük engel olan Vahap, herkes için büyük bir tehlike oluşturur.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti