Bir Zamanlar Çukurova 124. Bölüm Fragmanı: Bir Zamanlar Çukurova Son Bölümde Neler Oldu?

ATV’nin sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova, dün akşam yeni bölümüyle ekranlardaydı. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde, Çolaklar, Züleyha'nın peşini bırakmadığını gösterdi. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izleme ekranı paylaşıldı. Ayrıca Bir Zamanlar Çukurova 124. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Bir Zamanlar Çukurova son bölüm yaşananlar…

ATV ekranlarında yayınlanan ve her sezon en fazla izlenen yapımlardan olan Bir Zamanlar Çukurova, dün akşam yeni bölümüyle yine izleyenleri ekrana kilitledi. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde yaşananlar vatandaşların gündeminde. İşte Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili tüm merak edilenler…

Bir Zamanlar Çukurova 124. Bölüm Fragmanı

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölümde Neler Oldu?

Züleyha, Çolakların kurduğu kumpasın kurbanı olur. Çolak'ın adamları zorbalıkla Züleyha'yı kaçırır. Korku dolu anlar yaşayan Züleyha'nın imdadına Hakan yetişirken, hiç beklenmedik bir olay meydana gelir. Çolaklar arasında çıkan tartışmada Özhan silahını kullanır.

Fikret duygularını daha fazla içinde tutamaz ve Züleyha'nın karşısına çıkıp ona aşık olduğunu itiraf eder. Fikret'in itirafı karşısında Züleyha ne yapacağını bilemez. Diğer yandan zor günlerinde Züleyha'yı yalnız bırakmayan Hakan, aradaki buzları eritme fırsatı yakalar.

Abdülkadir'i kaçıran Fikret, olanları Hakan ve Züleyha'ya anlatır. Abdülkadir'in foyasını ortaya çıkaran Fikret, bu kez Mehmet Kara'nın peşine düşerken, Hakan, ortak çıkarları için Abdülkadir'le anlaşma masasına oturur. Abdülkadir ve Hakan'ın önündeki en büyük engel olan Vahap, herkes için büyük bir tehlike oluşturur.

Bir Zamanlar Çukurova 123. Bölüm Tek Parça Kesintisiz İzle

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede