Bir Yaşımıza Daha Girdik: İstediği Her Ünlüye Benzeyebilen 17'lik Instagram Fenomeni

İstediği her Hollywood yıldızına dönüşebilen bu minnoş kızla BuzzFeed'de karşılaştık ve tabii ki kayıtsız kalamadık... Karşınızda Hollandalı Annelies van Overbeek ve dönüşüm muhteşem dedirten anları!

17 yaşındaki Annelies, sıradan güzel bir genç kız gibi görünüyor...

Aslında kendisi adeta bir bukalemun! Bakınız solda mükemmel kaşlarıyla Annelies ve sağda muhteşem kaşlarıyla Audrey Hepburn!

Tam bir Pamuk Prenses!

Saç ve makyajın insanları baştan aşağı değiştirmesine oldum olası bayılmışımdır ve özel efektler yaratan bir sahne makyajı sanatçısı olmak küçükken hayallerimi süslerdi.

"Great Gatsby" izleyenler hatırlar; Daisy Buchanan rolünde Carey Mulligan.

Sırada "İkiz Tepeler" dizisinden Audrey Horne!

"Roma Tatili" filminden bir kare değil de ne?

👫

Audrey Hepburn'e benzeme konusu burada kapanmışa benziyor.

Nostaljiye kaçtığımın farkındayım çünkü klasik ve kusursuz bir şey. Minik eteklerin ve dekoltelerin insanı değilim, pek tarzım değil. Tarihe çok meraklıyım özellikle de moda tarihine.

"Rüzgar gibi geçen" Vivien Leigh!

Resmen Keira Knightley...

Hangisi Clara Bow?!1

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
22.05.2016

benzediği kısmı bulamadım

22.05.2016

bence benzemiş:/

24.05.2016

Sanat kavramını çocuklarımıza nasıl öğreticez çok merak ediyorum.Yani artık her gördüğümüz yeni bir yeteneğe sanat deme anlayışına mı dem vursam, yoksa daha sanatın ne olduğuna dair bir fikri olmayıp gördüğü her yeniliği sanat kategorisine sokmaya çalışan zihniyete mi...Her gördüğümüz yeniliğin güzel olmasının yanında, yetenekle harmanlanması demek sanat demek değildir.Gerçek sanatın/sanatçıların değerini düşürmekten başka bir anlamı yok.Bu paylaşımda gördüğümüz şeyin de "başarılı" bir taklit yeteneği olduğunu unutmamak gerek. Sanatla uzaktan yakından alakam olmamasına rağmen neden bu kadar içerlendiğimi de anlamayarak kendi deliliğime geri dönüyorum şimdi :) Bi çay içeyim ben..

23.05.2016

Keira Knightley olmamış bence çünkü Keira'nın daha keskin yüz hatları var orası benzememiş ama diğerlerinde benzerlik var.

TÜM YORUMLARI OKU (18)