Bir Yabancıdan, Türkçe Hakkında Türkleri Utandıracak Bilgi Videosu

Birçoğumuzun utanmasını sağlayacak Langfocus isimli Youtube kanalından Türkçe hakkında bilgiler videosu. Sahip olduğumuz oldukça zengin dilimiz hakkında bakalım bilmediğimiz neler varmış?

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
04.04.2017

Utandığım tek kısım Osmanlı devletinin arap hayranlığını bir kez daha duymuş olmaktı harici ek bir bilgi yok her okuyan Türkün bilmesi gerek şeyler

04.04.2017

Bize ırkçılık yapan milletlere dönüp bakmak isterim: Kendi başkentlerini bir gram savunma göstermeden nazilere teslim eden bütün dünyanın en büyük sömürgesini yapan fransa, ondan bin beterini yapıp dünyanın her köşesini köle ticaretine çeviren ırz düşmanlığında hat safhada bulunan ispanya, zamanında osmanlıdan koca koca sütunları çalıp venediğe götüren hırsızın önde gideni italya, dünyanın zamanında anasını sikmiş nazi almanyası, hiç bir işe başta karışmayıp her şeyde hak iddia eden herkese sike sike dilini öğretmiş ingilizler, bütün diğer ülkelerde bütün pisliklerin altından çıkan sırplar, hırvatlar, bulgarlar, çekler, kafası rahat dünyaya bir bok faydası olmayan kene yunanistan ve zaten sözde barış getiren amerika. Şu adamların dünyaya yaptıklarının %1 ini yapmadık ama yine terörist olduk, arap olduk, sapık olduk, dünyanın en kötü insanları olduk.

06.04.2017

zamaninda universitede programlama dersi aldigim ingiliz hocam ingilizce resmi yazi yazarken grammer ve spellingde takildigi yerleri turk esine sordugunu soylemisti. ingilizin cahili falanda degil yani, profesor. turk olan esinin ingilizceyi sonradan kuraliyla nizamiyla ogrendigi icin bu tip noktalara daha iyi hakim oldugunu soyluyordu. yani elin yabancisi gelipde turkce hakkinda bizden cok sey biliyor diye bosa hayiflanmayin, birseyin icine dogdugunda onla ilgili pek cok seyi goremiyorsun, bilmiyorsun, disardan gelip arastiran merak eden pek cok inceligi daha iyi gorup kavriyor.

TÜM YORUMLARI OKU (33)