Bir Veli Yeni Neslin Yetiştirilme Tarzıyla İlgili Söyledikleriyle Dikkat Çekti: "Zengin Olsun Diye Eğitmeyin"

Dünyada gerçekleştirilmesi en karmaşık ve zorlu görevlerden biri hiç şüphesiz çocuk yetiştirmek. Bu, hem fiziksel hem de duygusal enerji, sürekli bir özveri ve sabır gerektiren bir süreçtir. Aynı zamanda çocuk yetiştirmek, bir yaşamı şekillendirme ve gelecekteki bir yetişkinin karakterini ve değerlerini belirleme sorumluluğunu üstlenmektir.

Eski CNN sunucusu Beste Uyanık, bir veli olarak yeni nesil çocukların yetiştirilme tarzıyla ilgili yaptığı bir eleştiriyle dikkatleri çekti.

Özgüvenli çocuklar yetiştirilmek isterken, saygı kurallarından uzak bir neslin yetiştirildiğini vurgulayan Uyanık, "Çocuklarınızı zengin olsunlar diye değil, insan olsunlar diye eğitin" dedi.

İşte o video;

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Kız İsteme Töreninde Karşı Tarafın Boyunu Gören Çocuğun İsyanı Güldürdü:"Hepsi Uzun Bir de Bizim Sülaleye Bak"

👇

Demet Akalın Ayıp Olarak Değerlendirmişti! Artan Yemekleri Bir Kaba Koyan Kadın Bunu Bir Akıma Dönüştürdü

👇

Çalıştığı Halde Parasının Yetmediğini Söyleyen Kadın İsyan Etti: "Çok Sıkıldım, Artık Ağlayamıyorum"

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
08.02.2024

Merak etme ablacım sen ülkenin yarısından fazlasının çocuğu paranın her şeyi satın almaya yetmediğini yaşayarak öğreniyor şu an şımaracak bir hayat yok… Kendi kızında gördüğü sorunları anlatıyor bence ama hadi neyse…Biz bile sıyırma noktasına geldik şu denk geldiğimiz gündemin zamanın içinde yok z kuşağı böyle yok yeni nesil şöyle bir rahat bırakın şu çocukları gençleri be…Her çocuğu yada bir kaç çocuğa bakarak bütün bir nesli yargılama tespitler yapma olayından vazgeçsin artık bizim nesil çok saçma olmaya başladı bu durum…

08.02.2024

Kimde ne eksik ise onu istiyor.

09.02.2024

Bir tarafta zenginliğe özendirmeyin denirken öbür tarafta başkası arap erkekleri nasıl tavlarız diye başlık açıyor. Ne desek boş , bu milletin inancı paradır.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ