Bir Vatandaşın Yardım Çığlığı: 'Çocuklarım Aç, Yardım Edin, Çaya, Şekere İhtiyacım Var'

Görüntülerin nerede çekildiğine dair bir bilgi yer almazken, sosyal medyada paylaşılan o anlarda bir vatandaş yardım çığlıkları atıyor. O vatandaş çaya şekere ihtiyacı olduğunu söylüyor...

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
27.12.2020

Abartıyorsun bence, bi keyif çayı iç.

Pasif Kullanıcı
27.12.2020

Cumhurbakanim olsaydi demleyipde atardi kafasina 🥰

27.12.2020

Hala böyle sanki dalga geçermiş gibi yazanlar var özellike"abartıyorsun bence " diye.Olay artık bu espiri boyutundan da geçti. Evet ne yazık ki vatandaşımızın sesini duyamıyoruz izahı olmayanın mizahı olur ama yine de artık bir şeyler yapılmalı. ONlarca ülkeye yardım uçakları göndeririken ve suriyelilere 58 milyar dolar varken. Kendi vatandaşımızın bu yardım çığlıklarını duyamıyoruz. Açım diyor yalancısın diyorlar, adam cebiden kırık telefon çıkartıyor bu telefon varsa aç değiilsin diyorlar. Her gün simit yersen aç kalmazsın diyorlar. Kuru ekmek yiyor demek ki aç değilmiş diyorlar. Lüften artık bir şeyler yapılsın. Bizim kendi insanımız.... Şu da bir gerçek ki ne kadar açım yoksulum diyorlarsa bebeğime bez alamıyorum diyorsa oyunu yine aynı kişiye veriyor ve kendi hakkını arayanları suçluyor.

27.12.2020

Kendi tabanları halinden memnun ve onlar memnun olduğu sürece hiçbirşey değişmeyecek. Çoğunluk onlar ehonomi çok iyi diye geziyorlar ortalıkta. Geçenlerde ölümüne savunan bir şahıs ;ya herşey çok pahalı para yetmiyor falan dedi, bende bunlar varlık Pahalı lığı eskisi gibi yağ tüp kuyruğunamı girelim istiyorsun dedim bak ekonomimiz uçuyor şahlanıyoruz dedim,sülalesine sövmüş gibi suratıma baktı. 18 yıldır ölümüne kullandığınız argümanlar neden küfür gibi algılıyor sunuz hayret bişey ya.

TÜM YORUMLARI OKU (22)