Bir Vatandaşın Seçim ile İlgili Sözleri Beğeni Topladı: "Sen Nasıl Bana Sabrettiysen Ben de Sana Sabredeceğim"

Türkiye, seçim dönemlerinin en renkli ve en hareketli geçtiği ülkelerin başında geliyor. Geçtiğimiz günlerde bir seçim dönemini daha geride bıraktık. Seçim sonuçlarının ardından özellikle sosyal medya bazı gerginlikler yaşandı.

Seçimin ardından mikrofon uzatılan bir vatandaş seçim sonuçlarını değerlendirdi.

"Sen nasıl bana sabrettiysen ben de sana sabredeceğim" diyen vatandaşın sağduyulu sözleri beğeni topladı.

İşte o sözler;

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Özgür Özel'in Yerel Seçim Öncesinde Yaptığı Nokta Atışı Seçim Tahmini Yeniden Gündem Oldu

👇

Henüz Mazbatasını Almayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay Sabah İZBAN'da Görüldü

👇

Almanya'da Yangın Sonucu Hayatını Kaybeden Ailenin Cenazesinde Bir Gurbetçinin Sözleri Kan Dondurdu

Popüler İçerikler

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
03.04.2024

takım mı tutuyoruz dayı. parayla vatandaşlık satılmasına,rekor enflasyonlara,gördüğümüz görmediğimiz nice doğa katliamlarına ............... sabredilebilirmi ? hangi aklı başında bir topluluk bunlara sabredebilir. ülkene toprağına hunharca düşman adamlar,kafirin ülkesi gözüyle bakıp ganimet bizim anlayışıyla talan ettiler ülkeyi,ne demokrasisi ne sabır göstermesi. böyle bir bakış açısı olabilir mi

04.04.2024

Aynen öyle bu yaşananları yumuşatma çabasından başka bir şey değil. Ülkeyi çöküşün eşiğine getir sonra tatlı tatlı birbirimize tahammül edelim mesajı ver ne güzel.

03.04.2024

Bizler ve onlar diye ayırmış.Bizler dediği siyasal islamcılar, onlar dediği laikler.Bu konuşma bile ne kadar ayrıştıklarının göstergesi.Felsefesi , zafere giden her yol mubahtır olanlarla yol yürünmez.Önce dürüst ve ahlaklı olacaksınız sonra dindar olabilirsiniz .

04.04.2024

Şimdi ayırmış diyorsun da ben ayrım yapan bir müslümana rast gelmedim hiç. 1000 yıldır bu topraklarda her türlü inançtan insan bir arada yaşıyoruz... LAİKLERİN YAPTIĞI ZORLAMA VE BASKIYI 1000 yılda kim kime yaptı İNANÇ düzleminde?

03.04.2024

İslamcı övmeniz bittiyse akp'nin 20 küsür yıllık iktidarın da muhalif olduğu için yada akp'nin işine yaramadığı için ölenleri konuşalım mı biraz. İçinde islamcılar da var ona rağmen desteklendi bu iktidar, adam bakıyor akp kendi çocuğuna zarar veriyor ona rağmen destekliyor. Savunma onlar gelse daha kötü olur islamcıların aklında her kötülüğün sınırının ötesinde ki olarak islamcı övmeniz garip geliyor. Savunması daha acayip her müslüman öyle değil ne yapayım abicim ben bu her müslümanın öyle olmadığı bilgisini benim tanıdıklarımın hepsi öyle. Hepsini toplayınca ortaya benim dediğim çıkıyor ne yazık ki senin dediğin değil. Birde neden öyle değil her müslüman diyenler alınıyor madem değilsin gocunma bizim söylediğimiz gibi olan müslümanlar alınmıyor sen alınıyorsun neden.

04.04.2024

Bizim milletin dindar olmak ile ahlaklı olmak arasındaki incecik çizgiyi anlamasını kimse beklemesin. Herkes dindarlık kisvesine bürünebilir ancak ahlak gizlenemez bir olgudur. Bir insanın inançsızlığı dindara zarar vermez ancak ahlaksızlığı tüm topluma zarar verir.

TÜM YORUMLARI OKU (30)