Bir Üniversitenin Açtığı Öğretim Görevlisi İlanındaki İlginç Kriter İsyan Ettirdi!

Yıllardır üniversitelerde çözülmeyen kişiye özel akademisyen ilanları Türkiye'nin en önemli sorunlarından bir tanesi olsa da ne yazık ki hala daha çözülmüş değil. Her geçen gün bu skandal ilanlara bir yenisi ekleniyor. Şimdi yine o ilanlardan birini sizlere göstereceğiz. @selinayyi isimli kullanıcı bir üniversitenin kişiye özel açılan öğretim görevlisi ilanını paylaştı. İlanı görenler isyan etti.

Türkiye'nin kanayan yaralarından bir tanesi olan kişiye özel açılan akademik ilanlar can sıkmaya devam ediyor. O koltuklara oturanlar eşe, kuzene, yeğene, kardeşe özel açılan ilanlarla üniversiteleri dolduruyor.

Bu skandal durum artık ülkemizde çok normalleşti. Üniversiteler adrese teslim ilanlarla "başarı" elde ettiğini zanneden akademisyenlerle doldu taştı. Şimdi yine o ilanlardan birini göstereceğiz sizlere.

@selinayyi isimli kullanıcı bir üniversitenin kişiye özel açılan öğretim görevlisi ilanını paylaştı.

Açılan ilanda "Yüksek lisans eğitimini Uluslararası İlişkiler anabilim dalında ve çağrı merkezi operasyon takım lideri eğitimi sertifikasına sahip olan" bir öğretim görevlisi arandığı duyurulmuş.

Haliyle bu ilanı görenler de isyan etti.

Haydi yorumlara!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Dedesinin Cenazesinde Ailece Dolandırılan Kullanıcının Gülme Krizine Sokacak Hikayesi
Hastasıyla Yaşadığı Penis Diyaloğunu Twitter'da Anlatan Doktorun Paylaşımı Gündem Oldu
Başpehlivan Yusuf Can Zeybek'in Eşine Sarılmasından Rahatsız Olan Kullanıcıya Gelen Kapak Gibi Cevaplar

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
14.07.2023

Bu işi normalde devlet düzeltmeli, el atmalı.. Ama yapmıyor, yapmayacak da belli ki... Muhtemelen işine geliyor. O zaman öğrenciler el atacak. Nasıl, instagramda bu tarz ilanları afişe eden sayfalar var. Onları takip edeceksiniz, bu ilanlara sahip üniversiteleri tercih etmeyeceksiniz. Neden? İşte o şikayet ettiğiniz slayttan not okuyor, soru soruyorum aşağılıyor, mail atıyorum 'ok' diye cevap yazdığınız elemanlar bunlar. Akademik hamuru olmayan torpille gelmiş o nedenle ne öğrenen ne öğretebilen tipler... Bu üniversiteleri belleyin tercih yapmayın... Kaliteyi her zaman ürünün tüketicisi getirir...

14.07.2023

direkt isim soyisim yazsınlar bence.. insanların aklıyla alay etmenin alemi yok..

14.07.2023

Duffy Duck'un Porky Pig için yazdığı sigorta şartları gibi.

TÜM YORUMLARI OKU (41)