Bir Türk Kadınının Afrikalı Erkekle Evlenmesinden Rahatsız Olan Kullanıcıya Gelen Tokat Gibi Yanıtlar!

TRT'de yayınlanan 'Alişan ile Hayata Gülümse' programından Afrikalı bir erkekle evlenip yuva kuran bir Türk kadınını  'Bu ne?' diyerek paylaşan kullanıcıya tepki yağdı.

Son yıllarda Türkiye, farklı ülkelerden gelen yabancı erkekler ve kadınların yeni bir hayat kurmak için yoğun olarak tercih ettiği bir yere dönüştü. Yabancıların yoğunluğu da tabii ki beraberinde evlilikleri de getiriyor.

Özellikle son dönemlerde yoğun bir şekilde Türk kadınlarının ve erkeklerinin yabancılarla evlendiklerine şahit oluyoruz. Birçok ülkeden yabancı damatlarımız ve gelinlerimiz var.

Elbette ki birbirlerine aşık olan iki kişinin mutlu bir aile kurması çok güzel fakat bu durum bir kesimi ne yazık ki rahatsız ediyor. O isimlerden biri de Twitter kullanıcısı Serkan Tanyıldızı...

Tanyıldızı, Twitter hesabında TRT'de yayınlanan "Alişan ile Hayata Gülümse" programından Afrikalı bir erkekle evlenip yuva kuran bir Türk kadınını paylaşıp 'Bu ne?' dedi.

Bu paylaşımın ardından da kullanıcıya tokat gibi yanıtlarla tepki gösterildi.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Üç Yılın Sonunda "Seninle Sırf Ona Benziyorsun Diye Çıktım" İtirafında Bulunan Erkeğe Gelen Tepkiler!
Hindistanlı Erkeklerle Para Karşılığı Fotoğraf Çektirdiğini Söyleyen Gezgin Kadının Videosu Olay Oldu!

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
07.06.2023

ponçik bebeden başka gözüme çarpan bişey olmadı ❤️

07.06.2023

15 milyon kacagi ulkeye doldurunca cit cikarmayanlar 40 senedir turkiyede olup en kucuk suca bile karismamis siyahilerden mi rahatsiz oluyor.Gercekten karakter zafiyeti bu.

07.06.2023

kesinlikle katılıyorum yıllardır ülkemizde yaşıyorlar kimseye zararları yok suriyelilerle afganlılarla asla bir tutulmamalı siyahiler

07.06.2023

trde ırkçılık yok deniliyor ama hayvan gibi ırkçı çoğu tr erkeği. afrikalı bir çocukla çıkıyordum ünide ve arkamdan her tür lafı duydum kaşar, orospu vs. yatmamıştık bile amk. ama sözde onu seviyorlar, kardeşleri gibi. çocuk kiminle çıksa agzına sıçıyorlardı kızın. sürekli big dick şakası yapıyorlardı bi de adama. ama kız arkadaşı olunca kızı taşlamaca. birader adam sizi mi siksin, derdiniz nedir? derdiniz muhtemelen max 13 santim olan pipileriniz.

07.06.2023

Kanka o ırkçılık değil. Kıskançlık🙈🤣

TÜM YORUMLARI OKU (22)