Bir Türk Fransa'nın Meşhur Louvre Müzesi'ne Türkiye'den Götürülen Eserleri Paylaştı

Louvre Müzesi, dünyanın en çok tanınan sanat ve tarih mekanıdır. İçerisinde barındırdığı sayısız eser ile sanat ve tarih meraklılarının uğrak noktası olan Louvre, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerini ağırlıyor. İçerisindeki eserlerin zenginliği ve çeşitliliği ile Louvre, sanatseverler için bir cennet gibi. Dünyanın dört bir yanından eserlerin bulunduğu müzede ülkemizden de pek çok eser bulunuyor.

Louvre Müzesi'ni ziyaret eden bir Türk, müzeye ülkemizden götürülen eserleri paylaştı.

Müzede İzmir'den Kütahya'ya kadar pek çok ilimizden eserin bulunması dikkat çekti.

İşte o video;

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Koşu Videoları ile Tanınan Ayşe Bir Takipçisinin İsteği Üzerine Aynı Gün İçinde İki Farklı Ülkede Koştu

👇

Koşu Videoları ile Tanınan Ayşe Bir Takipçisinin İsteği Üzerine Aynı Gün İçinde İki Farklı Ülkede Koştu

👇

Türkiye'ye Gelen Bir Gurbetçinin "Türkiye'de Ölmeden Ekmek Almaya Gitmek" Videosu Uzun Uzun Düşündürecek

Popüler İçerikler

Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
YORUMLAR

sahip çıkılmazsa alınır Türkiye'de arkeolojik kazıları genelde define avcıları yapıyor devlet tarihe yatırım yapmıyor halk zaten saygı göstermiyor

30.08.2024

Sadece rezalet. Vatanhainleri bu ülkeden çıkan eserleri kaçırıp en büyük hırsız British Müzesi başta olmak üzere bu hırsızlara satarsa sadece hayıflanırız. Halbuki medeniyetler beşiği dediğimiz vatanımızda dünyada başka ülkede olmayan öyle bir turistik potansiyel var ki bu potansiyeli bu şekilde satarak, tahrip ederek, turist kazıklayarak bitiriyoruz. Keşke gerçek anlamda ağır yaptırımlarla kontrol altına alınsa, diğer ülkeler gibi kültürün pazarlaması, reklamı iyi yapılsa Türkiye milli gelirini belki 2'ye katlayacak.

30.08.2024

Göbekli tepeyi yabancı bi arkeolog buldu. Eğer küçük bişey olsaydı şu an yaa İngiltere'de yada Amerika'da sergileniyordu. Haçlı seferleri sırasında zaten Dünyalar kadar tarih eser kaçırılıyor bu ülkeden. Savaşlar birincede bizim gelişmememişliğimiz devreye girdi. Arkeoloji çalışmaları ülkede ikiye ayrılıyor; Define Avcıları ve YABANCI ARKEOLOGLAR olmak üzere. Avcılar bulduğunu yabancıya satıyor çünkü devlete satmaya kalksa işlediği suç çıkacak.. Yaa düzgün arkeolog yetiştirilmeli yada define avcıları bulduklarını devlete satabilsin. Günün sonunda hiçbi yetkili merci uğraşmıyor, vatandaş kendi imkanı ile buluyor, bulduğunu..

30.08.2024

Mezopotamyanın göbeğindeyiz, burası mega devasa bi arkeoloji bölgesi ama bi tane düzgün uzmanımız yok. Uzman olsa bütçesi yok. Dünya bekler mi bunu, biz ilgilenmiyoruz para yatırmıyoruz diye koca bi tarihi gömülü bırakmayacaklar tabi.. Adamlarını sokup sokup kazıyorlar işte. Göbekli Tepe ve niceleri öyle bulundu..

TÜM YORUMLARI OKU (12)