Bir Turistlere Bir de Bizimkilere Baktım Diyen Adam: Bizimkilerin Elinde Bir Su ve Yarım Simit, Yaşamak Mı Bu?

Medyali Tv isimli YouTube kanalının Esenler'de gerçekleştirdiği sokak röportajında mikrofona konuşan bir vatandaşın sözleri sosyal medyada gündem oldu.

O vatandaş, sokak röportajında "Yemek yerlerine, restoranlara bakıyorum turistlerin masasında etler, yayılmış oturuyorlar. Sonra bir de bizimkilere bakıyorum bir kaldırım taşı bulmuş, elinde yarım şişe su ve yarım simit geleni geçeni izliyor. Yaşamak mı lan bu!" dedi.

İşte o anlar: 👇

Medyali Tv'nin sokak röportajının tamamını buradan izleyebilirsiniz: 👇

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
10.08.2022

Hayır işin en acınası yanı da o kaldırımda yarım simitle oturan çomarlar savunuyor tayyip beyi. Onlar değil mi çıkar telefonunu diyenler.

Pasif Kullanıcı
10.08.2022

Belli konuşmasından hareketlerinden esnaf ben buna üzülmüyorum da Anadolu da kışın gelmemesini isteyen babalara üzülüyorum yakacak yakıt bulamıyor kara kara düşünüyor ek iş çıkar mı diye çocuğuna mont bot alabilmek için her yerden kısıyor. Kendi yemeyen bir parça ekmeği bile çocukarına ayıran annelere üzlüyorum. Mahsur yavaş aslında bir bakıma ders verdi. Ankaralıların yatırımdan önce gece tok yatmaya ihitiyacı var diye bazıları gibi kamyonu adamın evine önüne koyup erzak yardımı diye anons yapmaktansa kart verdi erzakı kendiniz alın diye umarım diğer belediyelere birazda olsa ders olur.

10.08.2022

Emekli amcalar: Erduvan erduvan erduvan.

TÜM YORUMLARI OKU (7)