Bir Televizyon Efsanesi Müge Anlı'da Dünden Bugüne En Çok Konuşulan Olaylar

Bir televizyon efsanesi olan Müge Anlı 16. sezonuyla ekranlara geri döndü. 16 sezonda sayısız dosyayı açıklığa kavuşturan Anlı ve ekibinin işlediği en unutulmaz dosyaları derledik.

1. Melike Özmen adlı genç kadın, karaciğerini verdiği eşi tarafından aldatıldığı için Müge Anlı'ya çıkmıştı. Kocasının sevgilisinin üçüncü çocuğa hamile olduğunu öğrenen Özmen, eşinden ciğerini geri istemişti.

Detaylar:

Akıllara Zarar Hikaye! Karaciğerini Verdiği Kocasının Sevgilisinden Üçüncü Çocuğu Olacağını Öğrenen Kadın Verdiği Ciğeri Geri İstiyor!

2. Ecrin bebek olayı Müge Anlı'daki en unutulmaz vakalardan biri. 1,5 yaşındaki Ecrin'in kaybı tüm Türkiye'yi sarsarken, yapılan araştırmalarda üvey amca Özkan'ın girdiği internet siteler büyük yankı uyandırmıştı.

Detaylar:

Müge Anlı'nın En Kafa Karıştıran Vakalarından 'Ecrin Bebek Olayı'nda Neler Olmuştu?

3. Kocasından boşanmak isteyen Dilek'in iki çocuğu vardı. 2,5 yaşındaki Miray ve 3,5 yaşındaki Elif Mina, eşi ondan boşanmak istiyor diye babaları tarafından öldürülmüştü.

Detaylar:

İki Çocuğu Cinayete Kurban Giden Bir Annenin Feryadı Spikeri de Ağlattı: "Kim Verecek Bunun Hesabını?"

4. Müge Anlı'nın 'hayatımın en zor yayınlarından biri' dediği Gazi Akbıyık olayı tam bir aile trajedisiydi. Babasının annesine işkence edip silah çekmesi üzerine annesini korumak isteyen 17 yaşındaki kız, yanlışlıkla babasını öldürmüştü.

Detaylar:

Annesine İşkence Edip Silah Çeken Babasını Öldürdüğünü Müge Anlı'da İtiraf Eden 17 Yaşındaki Kızın Hikayesi

5. Tüm Türkiye'yi çalkalayan Palu ailesi olayının etkisinden hala kurtulabilmiş değiliz. Meryem ve kızı Melike'nin akıbetini öğrenmek için Müge Anlı'ya çıkan Palu ailesinden cinsel istismardan pedofiliye ve hatta sahte hocalığa kadar çok sayıda iğrenç detay çıkmıştı.

Detaylar:

Cinsel İstismar, Pedofili, Cin Musallatı, Cinayet ve Dahası... Müge Anlı'nın En Enteresan Olayı: Palu Ailesi

6. Müge Anlı'daki bir diğer garip olay kaybolan Gökhan Özkan olayıydı. 9 gündür kayıp olan Gökhan Özkan'ın cesedi bulunmuştu, fakat cinayeti kimin işlediği büyük merak konusuydu. Gökhan'ın kayıp olmadan önce en son görüştüğü Ercan ve ailesi ile ilişkisini Müge Anlı çözümleyemezken, yayın sonrası Ercan, Gökhan'ı öldürdüğünü itiraf etmişti.

7. Ailesi tarafından Müge Anlı'da aranan Fatmanur Koçyiğit 3 çocuklu bir adamla kaçmıştı. Ailesi Fatmanur'u kurtarmak için çalışırken canlı yayında Fatmanur'un hamile olduğu ortaya çıkmıştı.

8. Geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan olaylarından biri Sinan Sardoğan olayıydı. Arife Gökçe'nin kaybolması üzerine ailesi Müge Anlı'ya başvururken, tüm köyü etkileyen sansasyonel olaylar açığa çıkmıştı. Olayların odak noktasındaki isim ise Müge Anlı ve ekibini bile rahatsız eden Sinan Sardoğan'dı.

Detaylar:

Müge Anlı'ya Bile Göz Dikti: Yaşlı Kadınları Taciz Eden Sinan Sardoğan Olayında Dünden Bugüne Yaşananlar!

9. 9 yaşındaki Şiar Kılıç, evlerinde çıkan yangın sebebiyle hayatını kaybetmişti. Şiar'ın babası, oğlunun üvey baba tarafından öldürüldüğünden şüphelenince soluğu Müge Anlı'da almıştı. Olayı araştıran Müge Anlı ve ekibi olayın bir kaza değil cinayet olduğunu ortaya çıkarmıştı.

Detaylar:

Baştan Sona Müge Anlı'da Yakılarak Öldürülen 9 Yaşındaki Şiar Kılıç Dosyasında Neler Yaşanmıştı, Son Durum Ne?

10. Kayıp olarak aranan Mehmet Uygur Anlı ve ekipleri tarafından aranırken, Uygur'un çocukları babalarının cinayet kurbanı olabileceğinden şüpheleniyordu. Şüpheler Uygur'un ikinci eşi Hatice'nin üzerinde yoğunlaşırken, cinayeti ikinci eşin işlediği ortaya çıkmıştı.

11. Evden kaçan kızını bulmak için Müge Anlı'ya çıkan Kenan Danışman'ın kızı Selma, daha sonra Müge Anlı'da canlı yayına çıkmıştı. Şiddet gördüğü için kaçtığını açıklayan genç kızın açıklamaları sonrasında baba Kenan Danışman'ın cinayetten arandığı ortaya çıkınca kızını arayan baba cinayetten tutuklanmıştı.

12. 2021'in en çok konuşulan olaylarından Necla ve Metin Büyükşen cinayetinde Osman Büyükşen anne ve babasının katini aramak için Anlı'ya başvurmuştu. Kardeşi Büşra'nın kafa karıştıran açıklamalarıyla dava epey uzarken, Osman Büyükşen'in çabası herkesi ağlatmıştı.

Detaylar:

Necla-Metin Büyükşen Cinayeti Çözüldü mü? Müge Anlı'da Osman Büyükşen Ailesinin Katilini Arıyor!

13. 15 aydır kayıp oğlu Engin Karakollu'yu aramak için Müge Anlı'ya çıkan baba Arif Bey canlı yayındaki açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Daha sonra baba Arif Bey, oğlu Engin'i tek kurşunla öldürüp gömdüğünü itiraf etmişti.

Detaylar:

Canlı Yayında Oğlunu Öldürdüğünü İtiraf Etti: 'Oğlumun Beni İstismar Etmesinden Korktum, Mecburdum' Dedi

14. 'Kesik baş cinayeti' olarak tüm Türkiye'yi etkisi altına alan olayda Pembe Boraze'nin katilleri 6 yıl sonra bulunmuştu. 82 yaşındaki Boraze'yi öldürenler torunları Fadime ve Rukiye çıkmıştı.

15. Babası tarafından küçük yaşta köle olarak satılan Galip dede ve 36 kişilik ailesi kimlikleri olmadıklarını ve bu yüzden yıllardır büyük sıkıntılar yaşadıklarını anlatarak Müge Anlı'ya başvurmuştu. Hayalet gibi yaşayan aile büyük yankı uyandırmıştı.

Detaylar:

Ne Kimlikleri Ne Vatanları Var: Köle Olarak Satılan Galip Dede ve 'Haymatlos' Ailesi Müge Anlı'ya Damga Vurdu!

16. Müge Anlı'da kanser hastası yengesinin tedavi parasını alarak ortadan kaybolan Ömer isimli genç, ismini Ezel Bayraktar olarak değiştirmişti. Anlı'ya katılan Ezel Bayraktar'ın yengesinin durumu ağırlaşırken, borcunu ödemesi için kendisine iş bile bulunmuştu.

Detaylar:

Müge Anlı'da Adını 'Ezel Bayraktar' Olarak Değiştiren Ömer Hakkında Ortaya Atılan Akılalmaz İddialar!

17. Müge Anlı'da 2,5 yıldır kayıp olan Sevgi Demirci ve iki çocuğunun son olarak görüldüğü yerde yapılan kazılarda cesetler ortaya çıkmıştı. Cinayete kurban gittiği ortaya çıkan anne ve çocuklarının katili ise beklenmedik bir itirafla öğrenilmişti.

Detaylar:

Canlı Yayında Cesetler Ortaya Çıkmıştı: Müge Anlı, Ömer Yurdakul'un Cinayeti İtiraf Ettiğini Açıkladı

18. Müge Anlı'da 22 Kasım'da ortadan kaybolan Elnare Kızmaz yaşadığı köyde en az 35 kişinin cinsel istismarına ve tecavüzüne uğramıştı. Hikayesiyle yürekleri dağlayan Elnare'nin kafatası ve kaval kemikleri bulununca öldürüldüğü ortaya çıkmıştı.

Detaylar:

Müge Anlı, 35 Kişinin Cinsel İstismarına Uğradığı İddia Edilen Elnare Kızmaz'la İlgili DNA Sonucunu Açıkladı

19. Oğlunu okuldan almak için evden ayrılan Nazmiye Çam kayıplara karışmış ve 10 gün sonra Vakfıkebir sahilinde cesedi bulunmuştu. Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan olayda katillerin bir türlü bulunamaması olayı çözümsüz kılmıştı.

Detaylar:

Bir Türlü Çözülemeyip Ülkeyi Olay Yeri, Milleti Dedektife Çeviren Nazmiye Çam Cinayeti

20. Nurten Nur, kaçarak evlendiği 25 günlük kocasının, babası tarafından öldürülmüş olabileceğini iddia ederek Müge Anlı'ya başvurmuştu. Nurten daha sonra babası ve baba tarafı tarafından şiddet görüp sosyal medyadan yardım istemişti.

Detaylar:

Anneden İtiraf Geldi: Müge Anlı'da Kayınpederinin Öldürdüğü Düşünülen Mustafa Olayında Çarpıcı Gelişmeler!
Babası Tarafından Kaçırılan 17 Günlük Kocasını Müge Anlı'da Arayan Nurten Şiddetten Tanınmaz Hale Geldi!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Müge Anlı'ya Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'ndan Matematik Denklemli Romantik Pasta Sürprizi
Eşinin Eve Getirdiği Sarhoş Arkadaşıyla Birlikte Olan Kadının İhanet İtirafı Müge Anlı’yı Şok Etti!
Müge Anlı 'Beraber Yaşıyoruz, Evli Olsa da Aynı' Diyen Konuğuna Canlı Yayında Tokat Gibi Bir Yanıt Verdi!

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
IBAN ile Eski Sevgiliye Ulaşmaya Ceza Geliyor İddiası: “Sakın 1 Lira Göndermeyin”