Bir Tekmeyle Otoyolu Savaş Alanına Çeviren Motosikletli

Sağında ilerleyen araca tekme atan motosikletli kişi otoyolu savaş alanına çevirdi. Motosikletten gelen tekme sonrası sağa sola savrulan araç başka bir araca çarparak durabildi. Aracı kullanan kişinin sağlık durumuyla ilgili bir bilgi yer almazken o anlar başka bir araç tarafından böyle kaydedildi.

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
YORUMLAR

araba üstüne önceden kırdığı için motorlu "git" anlamında tekmeyi basıyor. ayrıca bir motorcunun tekmesiyle bi araba öyle savrulmaz. Fikir sahibi olmadan bilgi sahibi olun. motorfobikler sizi

24.06.2017

adam tekmeden sonra önüne kırmaya çalışmış al sana işte karşılıgı .. illaki onun önceside vardır yoksa o tekmeyi atmaz durduk yere motorsikletli ..

videonun başında motorcu kendi şeridinde ilerlerken araba yavaş yavaş o şeride geçiyor.motorcu da üstüne cıktıgı için tekme atıyor

25.06.2017

Editör aptalın tekisin, kimse motor üstündeyken 1.5 tonluk bir aracı yalpalatıcak kadar güçlü tekme atamaz! Adam motorcunun üstüne kırıyor, motorcu tepki olarak tekme atıyor adamda sinirlenip üstüne kırıyor ve hakimiyeti kaybedip kaza yapıyor, suçlu araba yani motor değil! Şikayet edelim içeriği lütfen.

TÜM YORUMLARI OKU (19)