"Bir Tane Kadın Mucit Var mı?" Diye Soran Kadın Düşmanına Nevşin Mengü'den Tarihi Kapak

Ana akım medyada, televizyonlarda kendisini bir süredir göremesek de Nevşin Mengü halen daha sosyal medyada aktif. Hazırcevaplığı ve kendine has dobra stiliyle tanınan ve sevilen Mengü bu kez attığı tweetle bir kişiye daha haddini bildirdi.

Denk gelmişsinizdir mutlaka. Sosyal medyada son zamanlarda artan "Kadının yeri evidir." gibi bir düşünceyi savunabilen kişilere sık sık rastlıyoruz.

Hatta çalışan kadınların işsizliği arttırdığını düşünenler bile var.

Buradaki olay da Şengül Hablemitoğlu'nun şu paylaşımıyla başladı.

Hablemitoğlu'nun paylaşımına yine benzer tepkiler geldi.

Daha sonra da Ömer isimli biri "Gelmiş geçmiş dünyada bir tane kadın mucit gösterin. Siz haklısınız diyeyim Şengül Hanım." gibisinden abuk bir mention attı.

Nevşin Mengü de topa gelişine vurup adeta doksana çaktı.

Alıntılayıp takdir edenler de oldu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Saygılar da sunuldu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Hala "Kadından mucit olur mu?" diye düşünen varsa şöyle alalım. 👇

Her Gün Onların Günü! Yaptıkları İcatlarla Tarihe Yön Vermiş 20 Kadın Mucit

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Cem Garipoğlu'nun Otopsi Fotoğrafları Ortaya Çıktı: Sağ ve Sol El Parmaklarındaki Morarmalar Dikkat Çekti
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
23.10.2018

Nedir bu çoğu erkekteki "kadından iyi olmalıyım" ezikliği? İyi olamayınca da kadınları ezikleyeyim ki onlardan iyi olduğum algısı oluşturayım mantığı? Bir de fıtrat mıtrat derler sıkışınca. Böyle kapaklar yemek de senin fıtratında var. Yemin ederim sikiyle övünmek, ne milliyetiyle ne diniyle övünmekle ölçülebilir. Bu su katılmamış bir dangalaklıktır. Başka bir açıklaması olamaz.

23.10.2018

Nedir bu insanlarda ''evinin sultanı ol neden çalışıyorsun'' mantığı? Şu yobazcıklara kolay bir yoldan anlatayım; Ekonomik bağımsızlık kazanmak ZORUNDAYIZ. Zorundayız çünkü kendimizi erkek ya da kız fark etmez birisine bırakamayız. Eğer ekonomik bağımsızlığımızı bırakırsak ezilmeye ve pasif olmak zorunda kalırız. Ayrıca nedir bu ''Evinde rahat olacağına dışarda köle ol mantığı''? Gerçekten bir kadın evinde sultan mı oluyor? Yemek yapması,temizlik ve bebek varken? Açıkcası ev işlerinde hiç iyi değilim bu yüzden ikisini karşılaştıramayacağım. Ama bu işinde çok zor olduğu belli. Hadi diyelim ev işleri daha kolay. Alın terimle para kazanamaz mıyım kardeşim? Belki ben kendi emeğimle bir yerlere gelmek istiyorum? Ne biçim mantıktır bu? Hele ''erkeklerde işsizliği arttırır'' mantığına çok sinir oldum. Ne yani? Konu iş bulma olunca erkekler önde mi? Daima erkek çalışan mı önde olmalı? Ne bu kadınları 2.plana atma gayretiniz?

23.10.2018

Bi gün bütün kadınlar dünyadan yok olsun da sizin de öldürücek ,aşağılayacak,büyüklük taslayıp ahkam kesecek kimseniz kalmasın

TÜM YORUMLARI OKU (22)