Bir Takipçisinin Sorduğu Survivor Sorusuna Yanıt Veren Turabi Kafaları Karıştırdı

Daha önce 3 kere Survivor'a katılan Turabi, bir takipçisinin sorduğu soruya verdiği yanıtla kafaları karıştırdı. 'Yedek kadrodan yarışmaya mı katılacak?' dedirtti.

Acun Ilıcalı, 15 Ocak günü Survivor yayınına başlamadan önce geçtiğimiz ay Instagram hesabından All Star yarışmacılarını tek tek duyurmuştu.

Daha önce 3 kere Survivor'a katılan Turabi, yarışmada olacağına dair imalı açıklamalar yapmasına rağmen kadroda yer almaması dikkat çekmişti.

'Her şeyimi Survivor'a borçlu olduğumu unutuyorsunuz. Sadece 3 kupayla hayatımı sonlandıracağımı mı sanıyorsunuz? Daha ne 3 kupalar gelecek haberiniz yok' demişti.

Turabi kadroda yer almasa da "Kim seçti bunları?", "Acun abi işi gücü bırakıp kim izler ki bu arkadaşları?" gibi yorumlara Instagram hesabından yanıt vermişti.

Yarışma başladıktan sonra kadroda olan Nisa Bölükbaşı'nın son anda koronavirüse yakalanmasının ardından Turabi'nin Dominik'e gideceği konuşulmuştu.

Bu iddialara da Turabi Instagram hesabından cevap verdi. Turabi, bir takipçisinin sorduğu soruya "Varım abisi, demem olacağım anlamına gelmiyor. Aynı zamanda olmayacağım anlamına da gelmiyor. 'Yokum abisi' demem de olmayacağım anlamına gelmez. İçler dışlar çırpımı eşittir Bozok baba gidiyor... Nasıl oldu lan bu?" yanıtını verdi. Eski yarışmacı Bozok Gören'i etiketlemesi de kafaları karıştırdı.

Acaba yedek kadrodan yarışmaya kim katılacak?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Aleyna Kalaycıoğlu'nun Survivor All Star Yarışmacısı Yasin Obuz Hakkında Yaptığı Paylaşım Ortalığı Karıştırdı
Neler Oluyor? BluTV, ATV'nin Dava Açtığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'la Yaptığı Anlaşmayı İptal Etti
Ünlü Oyuncu Can Yaman'ın İtalya'da Katıldığı Bir Programdan Aldığı Ücret Dudak Uçuklattı

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
YORUMLAR
20.01.2022

itici adam

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ