Bir Takipçisinin "Mangalsız Hayat mı Olur?" Sözleri Üzerine Yaptıkları 'Vegan Mangal Partisini' Paylaştı

Son zamanlarda, vegan beslenme daha geniş kitleler tarafından ilgi görmeye başladı. Toplumun çeşitli kesimlerinden insanlar, sağlıklı yaşam ve çevre bilincinin bir parçası olarak vegan beslenmeyi tercih ediyorlar.

Vegan beslenme tarzını benimseyen bir sosyal medya kullanıcısına "Vegan ne ya, mangalsız hayat mı olur?" yorumu gelince, arkadaşlarıyla yaptıkları vegan mangal partisini paylaştı.

Mezelerden burger köftelerine kadar birçok vegan alternatifin olduğu mangal bazılarına iştah açıcı gelirken bazıları ise mantıksız buldu.

İşte o parti;

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Hayatında İlk Kez Siyahi İnsanlarla Karşılaşan Miniğin Yaptığı Masum Benzetme Gülümsetti

👇

Arkadaşı Tarafından İkram Edilen 'Şırdan'ı Gören İtalyan Gencin Güldüren Tepkisi: "Siz Kafayı mı Yediniz?"

👇

Civcivleri Öldüğü İçin Ağlayan Kızına Moral İçin 'Tavukburger' Ismarlayarak Daha Beter Bir Travma Yaratan Anne

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
03.05.2024

Veganların bu kolpa hallerini anlamıyorum. Gayeniz hayvansal gıda tüketmeyerek hayvanı korumak değil mi? O zaman köfteye, sosise özenmek, peyniri, eti mış gibi yapmak çok anlamsız.

03.05.2024

Et-peynir ikameleri, hayvansal ürünleri azaltmak isteyen ancak yine de canı et-peynir çekenler için güzel alternatifler. Bir çok vegan sonradan bu hayat tarzını seçiyor. Bu şekilde alıştığı, sevdiği lezzetlerden mahrum kalmadan bitki bazlı beslenmeye devam edebiliyorlar. Sonuç olarak yine bir hayvansal ürün tüketmemiş oluyorlar. "Veganların kolpa halleri" diye genelleyemeyiz, herkesin motivasyonu, istekleri farklı. Misal ben bu ürünler çok fazla işlemden geçtiği için tüketme taraftarı değilim. O yüzden bırakınız isteyen istediğini yesin.

veganları destekliyorum. endüstriyel hayvancılığın son derece vahşi olduğunu biliyorum. özellikle kırmızı etin zararlı olduğunun da farkındayım. vegan olamayacak kadar eti de seviyorum :(

03.05.2024

bitkilerin canı yok mu?

TÜM YORUMLARI OKU (19)