Bir Süpermarketin Çöpüne Atılanları Toplayan Kadınların İzlerken Yüreğinizi Burkacak Görüntüleri!

Twiter'da '@rehavimehmet' isimli kullanıcı tarafından paylaşılan görüntülerde, kadınların bir süpermarketin çöpünden meyve ve sebzeleri topladığı iddia edildi. İddiaya göre, o kadınlar, 'pazara gidiyor maddi imkansızlığından bir şey alamayınca çöpe atılanları topluyor.'

Kaynak: @rehavimehmet

Aynı kullanıcı tarafından paylaşılan bir başka görüntü:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
YORUMLAR
20.02.2020

İnsanlar indirimlerde ya da bedava dağıtılan ürünlerde birbirini ezerken bende dahil çoğumuz eleştirmişizdir, bazen yüzeysel düşünüp buna sebep oluşturan koşulları görmezden geldiğimiz oluyor. Lakin sokakta yaşamayan insanlar bile çöpleri karıştırıp çöp toplamaya başlamış indirim için bedava ürün için nasıl birbirini ezmesin. Yoksullaştıran da bedavacılığa alıştıran da, binası varken fırsatçılık yaptırıp yozlaştıran da aynı düzen.

20.02.2020

İki gün sonra basında, "Bizim dört katlı evimiz var. Sokak hayvanları için yiyecek topluyorduk. Görüntüleri çekenler hakkında şikayette bulunacağız." diye bir haber görmemiz büyük ihtimal.

Ve bilinç ALT(ı)ÜST olur...!

20.02.2020

Bu şey değil mi ya ZIRLI MERCEDES'in camını aralayıp halka pazara ne zaman gideceğini söyleyen diyanet başkanına uyan FAKİR bir kadın.

TÜM YORUMLARI OKU (8)