Bir Sosyal Medya Kullanıcısının Z Kuşağı Yorumu: "Elalem Ne Der?" Cümlesini Yok Ettiler

Z Kuşağı, 1997 ile 2012 yılları arasında doğmuş olan bireyleri kapsar. Bu kuşak, teknolojinin ve internetin yaygın olduğu bir dünyada büyüyerek dijital doğanlar olarak tanımlanır. @nowdoitintr isimli TikTok kullanıcısı, takipçilerine Z Kuşağını yorumlayarak anlattı.

Z Kuşağının önce olumlu, daha sonra olumsuz yanlarından bahseden sosyal medya kullanıcısı, yeniliklere en açık kuşağı Z Kuşağı olarak tanımlarken "Elalem ne der?" sorusunu yok ettiklerini söyledi.

Kendisi de Z Kuşağı olan sosyal medya kullanıcısı, Z Kuşağının flört hayatının korkunç olduğunu da ekledi.

Satranç oynamaya benzettiği flört hayatını, güzel ve içten olması gerekirken Z Kuşağı'nın, toksik ve hastalıklı bir şekilde yaşadığını söyledi.

Videonun tamamı için:

Bu içeriklere de bakabilirsiniz:

Soğuk Savaş Programı'nda 'Mustafa Sarıgül' Göndermesi: "Yakın Koruma"
Sosyal Medya Fenomeni Mika Raun ve Babasının Diyaloğu Gündem Oldu: "Kızım Sen Doğuştan Güzelsin"
Sevgilisine Hemcinsleri Tarafından Gelen Mesajları Okuyan TikTok Kullanıcısı İsyan Etti!

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Gülben Ergen, Narin'in Amcasının Silinen Whatsapp Mesajları Talebi Reddedilince İngilizce Yardım İstedi!
Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner, Afişte Olmamasına İsyan Etti
YORUMLAR
22.07.2024

Amaaan ben daha kendinden önceki ve(ya) sonraki kuşakları seven görmedim. “Günümüz gençleri öyle umursamaz ki, ileride ülke yönetimini ele alacaklarını düşündükçe umutsuzluğa kapılıyorum. Bize, büyüklere karşı saygılı olmayı, ağır başlı davranmayı öğretmişlerdi. Şimdiki gençler çok duyarsız ve beklemesini bilmiyorlar." Hesiodos, M.Ö. 8. yy

22.07.2024

Gerçeklikle problemi olan sadece Z kuşağı değil. Baby Boomers ve X kuşağı bu noktada daha önde.

22.07.2024

baby boomer ve x kuşağının tam ortasında kalmış ve meslek icabı x-y-bilimum bütün kuşaklardan insanlarla her gün saatlerce vakit geçiren biri olarak aşırı hak veriyorum. z kuşağı bu apati kültürünün içine doğdu. başka şey görme şansları pek olmadı, bizimkiler ne ara gerçeklik algısını bu denli kaybetti, yoksa ayaklarının altında hiç mi sağlam bir zemin olmadı sorguluyorum her gün

22.07.2024

Şu kuşakların adlandırılmasından epey önce doğmuş biri olarak net bir şekilde söylüyorum, kendiniz kendinizi yaftalayacak sıfatlar türettiniz, sonra yine kendiniz bu yaftalara dertlendiniz. Bizim zamanımızda bu z'ler, x'ler, boomer'lar vs yoktu ve mutluyduk. Adamakıllı yaşadık her şeyi dibine kadar, bence bir deneyin, iyi gelecek.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ