Bir Sosyal Medya Fenomeni 'Kimler Geldi Kimler Geçti'deki Yaşam Standardıyla Dalga Geçince Olanlar Oldu!

Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, ve Boran Kuzum'un oynadığı 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisindeki ilişki kavramları ve yaşam standartları sosyal medyada epey bi' dalga konusu oldu. Ancak diziyle ilgili en güzel goygoy sosyal medya fenomeni Gökhan Ünver'den geldi. Gelin o paylaşıma ve gelen yorumlara hep birlikte bakalım. Tabii Netflix'in verdiği o komik yanıtı da unutmayalım.

Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, ve Boran Kuzum'un oynadığı 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisi geçtiğimiz hafta Netflix'te gösterime girdi.

30 yaşındaki avukat Leyla'nın ve aynı hukuk bürosunda çalıştığı iş arkadaşlarının hayatlarına odaklanan dizideki 'bench', 'ghost', 'ilişki' ve 'ilişme' gibi kavramlar sosyal medyanın diline düştü.

O dile düşmelerden belki de en komiği sosyal medya fenomeni @gokhanunver'in dizideki kavramlarla ve gerçek hayattan kopuk olmasıyla dalga geçmek için paylaştığı video oldu. Videoyu buradan izleyebilirsiniz:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Fenomenin videosuna birbirinden komik yorumlar geldi. Gelin önce o yorumlara sonra da Netflix'in alıntısına hep birlikte bakalım.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Netflix'ten de cevap gecikmemiş...

twitter.com

Popüler İçerikler

Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti
Galatasaray'dan Hem PAOK'a Hem de Fenerbahçe'ye Maç Sonunda Gönderme!
Ece Üner, Çöp Poşetinde Taşınan ve 26 Suç Kaydı Olan Katil İçin Konuştu: “Çöp Kokana Kadar Neden Beklendi?”
YORUMLAR
15.05.2024

herkesin övdüğü diziden nolcak yaa deyip ilk 1 hafta yüzüne bile bakmadım, sonra hadi bi bakiim 5 dk diye başladım yarım günde bütün diziyi bitirdim. evet zengin conconların hayatı evet abartı ama insan ilşkileri konusunda şahane analizlerde var.

15.05.2024

Birebir aynı durumu yaşadım, bezelye ayıklarken başladım bırakamdım. 🙂 Yapay hayatlar ve cıvık arkadaşlıklar dışında ilişkileri güzel özetlemiş. Ailenin mükemmellik maskesinin düşmesi en güzel yeriydi.

15.05.2024

diziler gerçekçi olmaz zorunda değil ki. adı üstünde senaryo.eğlenmek için izleniyor. adamlar ütopya inşa etmiş.

15.05.2024

Dizi Antalya'da geçmiyor muydu ya

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ