Işık Suyu Hazırlanışı
Işık suyunu hazırlamak için cam bir kaba ihtiyaç vardır. Bu kap; kapaklı bir sürahi, şişe veya kavanoz olabilir ve boyutunun küçük-orta boy olması yeterli olacaktır. Cam kabın üçte birine veya yarısına gelecek şekilde kristal tuz parçaları -kristal tuz bulunamaz ise Himalaya’nın kristal parça tuzlarından da tercih edilebilir- koyulur ve kabın içerisi içme suyuyla doldurularak kapağı kapatılır. Birkaç saat sonrasında ışık suyu hazırlanmış olacaktır. Bu kaptaki doymuş tuzlu su çözeltisi bir maya olmuştur ve içilen her bir bardak suya bu tuzlu su karışımından bir çay kaşığı -tada alıştıkça ve damağa göre bu miktar artırılabilir- eklenebilir. Burada tuzlu suya batırılan çay kaşığının tahta veya porselen olmasına özen göstermek kıymetlidir şayet yok ise plastik kaşık da kullanabilir. Işık suyu kabının içinde tuz taneciklerini/kristallerini görmek önemlidir. Tane kalmadığında tuz ilavesi ile maya yenilenebilmektedir.
Bedenimizin enerji yakıtı nedir ve bedeni ne ile nasıl beslemeliyiz? Bilinenin ötesinde besinlerimizi sadeleştirdiğimizde, kökeninde hava, su, mineral, ışık ve bilgiyi buluruz. Bunların kalitesi ise yaşam kalitemizin göstergesidir. Suyu doğru şekilde aldığımızda görürüz ki incelmek isteyenlerimizin sağlıklı bir incelme sürecine girmesi, organında belli rahatsızlıkları olanlarımızın bedeninin enerjiye doydukça bedenlerinin kendi kendini iyileştirmesi gibi faydalı süreçler artmaya başlar.
Bilinmelidir ki, tüm bunlarla beraber duygu ve düşünceler önemli bir yer teşkil eder. Kodlarında almak yoksa, kişi almayı kabul edemiyorsa suyu, tuzu, nefesi ve ışığı da almayı varlığı reddedecektir. Oysaki bugün kabule davetliyiz. Hayattan enerjiyi doya doya alalım ve bedenimizin yakıtını, yakıtı olan enerjileri çağıralım, kabul edelim. Doğrusunu kaliteli bir şekilde kullanalım.
Sevgilerimle
Hoşça kalın.
Instagram
X
YouTube
Facebook
Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio