Bir Shaolin Rahibi Kolay Yetişmiyor: Tapınaktaki Günlük Çalışmalarından Bir Kesit

Shaolin rahipleri gücün zihinden geldiğine ve antrenmanları sırasında vücutları ile yapabileceklerinin bir sınırı olmadığına inanıyorlar. Güç, denge, dayanıklılık ve öz savunma merkezinde eğitimlere ağırlık veriyorlar. Senin benim dayanmamızın imkansız olduğu acılara dayanmaya çalışıyorlar. Yaptıkları her hareketin temelinde eski Çin tıbbının izlerini görmek mümkün. 

Vücutlarının nereye kadar dayanabileceğini görmeleri önemli, çünkü bu dayanıklılığın ruhlarının ve zihinlerinin bir yansıması olduğuna inanıyorlar.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

Popüler İçerikler

Mazhar Alanson'un Vefat Eden Kızı Eda Alanson ile Birlikte Bir Filmde Rol Aldığı Ortaya Çıktı
Kadir Ezildi'nin Nişanlısı Gamze Türkmen'in Türbansız Halini İfşa Eden Söylemezsem Olmaz Ekibi Çok Kızdırdı
Real Madrid Taraftarı İsyanda: Ancelotti Arda Güler'i Neden Oynatmıyor?
YORUMLAR
08.01.2016

saitama buradan yetişti o zaman...

08.01.2016

3 senede olmaz o iş. :) Ayrıca sezon da bitti. İnşallah devam eder.

adamın dötünden kan alırlar kamil kan

08.01.2016

İstanbul da bir gösteri merkezinde yapılan gösterilerini izleme fırdatım oldu,daha sonra da tanıdıklar vasıtasıyla da 1-2 saygı değer arkadışımızla görüşmem oldu.Nasıl başladıklarını ve nereye kadar devam edebileceklerini sordum aslında 2-3 saat baya bir derin konuştuk ama işin özeti 4-5 yaşından itibaren başlayan eğitimleri ölene kadar devam etmekte (tabi kendi istekleri doğrultusunda) bir diğer önemli ve ilgimi çeken şey ise bütün canlılara saygı duymaları ve kesinlikle öldürmeye karşı oldukları bir keresinde tapınaklarında bir üst rahip bir kuşu öldürmüş ve tam bir yıl boyunca yas tutup onun için ve affedilmesi için dua etmiş.Saygılar...

TÜM YORUMLARI OKU (17)