Bir Servet Harcayarak Yaptıkları Düğüne Kimse Gelmeyince Gözyaşlarına Boğulan Çift

Davetlilerin yarısından çoğu düğüne gelmeyince bir servet harcayarak hazırladığı her şey boşa gitti. Hayal kırıklığı içinde boş düğün salonunda bekleyen çiftin o anlarına gelin birlikte bakalım...

TikTok'ta 3.9 milyon izlenerek viral olan videoda, bir çift davet ettiği kimse gelmeyince boş düğün salonunda birlikte ağladılar.

88 kişinin çağırıldığı düğünde herkes geleceğini söyledi ama pek de öyle olmadı. Çift, boş düğün salonunda gözyaşlarına boğuldu. Katılım çok az olduğu için düğünü erken bitiren çift, ailelerinin kavgalı olduklarını da dile getirdi. 'Bu düğünü herkes için eğlenceli hale getirmek için çok şey harcadım. Özel olarak hazırladığım magnetler ve sabunlarım vardı... ama hepsi bende kaldı.' diyen kadın hayal kırıklığını böyle dile getirdi.

İşte o görüntüler: 👇

"Yeni fobi açıldı."

"Hayatınızın en önemli gününde 'evet' diyip gelmeyen herkese yemekler için bir hesap gönderin."

"Annem 2014'te düğününe geleceğim diyip gelmeyen 3 kişiye bugün hala kin besliyor, bu yüzden anlıyorum."

Bu içerikler de ilginizi çekebilir: 👇

Narkoz Etkisi Altındayken Sevgilisini Aldattı: Tanıyamadığı Sevgilisi ile Flört Eden Kadın Viral Oldu
Tatile Gitmeden Önce Göbeğini Gizlemek İçin Spor Yapmak Yerine Karın Kası Dövmesi Yaptıran Adam
Milyoner Bir Adamın Eşi Olan ve Dubai'de Yaşayan Kadın, Kişisel Bakımına Ayda 90 Bin TL Harcıyor

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
09.03.2023

Dugune harcanan paraya yazik nikahtan git olsun bitsin dugun icin harciyacagin parayida balayinda veya evinin ihtiyaclarinda harca milleti eglendirmek icin o kadar masrafa yazik birde ustune milletin nazini kaprisini cek

E hocam düğün yapılmazsa takı merasimi de olmaz, balayı olmasa da olur da takı olmazsa yuva kurmak için alınan onca eşyaların borcunun altından nasıl kalkılır?? Yatak odası, mutfak, oturma odası, salon... Bir evi doldurmak ne kadara maloluyor hiç hesap ettiniz mi??

08.03.2023

Haber tiklanmasi icinyapilmis bir acitasyon.. geçen bir yemekli düğüne katıldım. Kız tarafı en az 300 kişi geliriz demiş. Erkek tarafida ona göre yemekli salonu yutmuş. Kız tarafı masaları bomboştu 15-20 kişi anca vardı.

09.03.2023

Düğün gorgusuzlugunun ceremesi aylarca çekecek, yıllarca haybeye para ödeyecek. Sonra para yok diye kavga çıkacak araları bozulacak bir çift dahA HAYATTAKİ EN BUYUK BECERİSİ EVLENEBİLMEK OLAN BİR KİZ DAHA DUMURA UGRAMİS.

TÜM YORUMLARI OKU (18)