Bir Profesyonelin Ufak Dokunuşlarıyla Yapılan Makyajın Yüz İfademizi Nasıl Değiştirdiğini Gösteren 16 Karşılaştırma

1. "Fark ettiğim ilk şey ağır ve sert bir şekilde çizilen eyeliner oldu. Ayrıca kalın bir fondöten kullanılmış. Sonuç bu."

2. "Dürüst olmak gerekirse herhangi bir hata bulamadım. Cilt tonu ve rujun rengi gayet iyi. Eyeliner gözün aşağıda görünmesine neden olmuş."

Üst ve alt kapaklara yumuşak bir gölgeleme ve dış gözün köşesine uyguladığım teknikler dış gözün köşesini güzelce kaldırdı. 

3. "Kadınların makyaj alışkanlıklarını bunları gördükten sonra değiştirip değiştirmediklerini her zaman görüyorum."

Bu buluşmalardan sonra güzel dönüşümler olunca çok tatmin edici oluyor. İşte Nastya'ya da olan tam olarak bu. 

4. "Cildin görünümünü daha iyi hale getirmek için 15 dakikalık bir bakım yaptım."

Sonrasında kalın bir fondöten tabakası yerine renkli corrector yardımıyla eşit tonlu ve temiz bir cilt görünümü elde ettim. Böylece daha ince bir makyaj ve daha doğal bir cilt tonu gördük. 

5. "Belki de benim yaptığım makyaj kişilerin iç dünyalarını yansıtmıyor ama biliyorsunuz ki, insanların kalbini kırmaktan hoşlanmam. Fakat bu sefer vampir kadından, narin ve genç bir peri yaratmayı istedim."

6. "İlk halindeki göz kalemi ve eyeliner yalnızca daha üzgün bir algı yaratıyor. Kaşların biraz daha açık görünmesini sağladım, yüzü biraz allıkla ısıttım ve bakır tonlarında bir far kullandım."

7. "Kseniya maskara kullanmaktan hoşlanmadığını ve koyu kahverengi tonlarında ruj tercih ettiğin söyledi. En büyük korkusu ise aydınlatıcı kullanmak. Çünkü cildinin yağlı görüneceğini düşünüyordu."

Fakat gerçekten dergi kapaklarındaki kadınlar kadar güzel bir kadın. Ona günlük hayatta kullanılabilecek bir makyaj yaptım. Gülümseyişi ve parlayan gözlerinden anladığım kadarıyla projem başarıyla sonuçlandı. 

8. "Müşterimin temel istediği, iş toplantılarında iyi bir etki yaratacak resmi bir görünüm elde etmekti. Lena'nın en büyük şikayeti insanların onu küçük bir kız gibi görmeleriydi."

9. "Bu seferki kahramanım ise güçlü bir kadın. Bu tarz bir kadın kendini belli kategorilere koyar. Tek bir renk seçer ve oradan ilerler."

Açık konuşmak gerekirse yüz rengi çeşitlerine göre farklılıktan hoşlanmıyorum ve insanların neden böyle kategorilere ayrıldığını anlamıyorum. Bu sefer görevim, bu güçlü kadına yumuşak bir görünüm kazandırmaktı ve sanırım başardım.

10. "Kendime göre kırmızı bir ruj asla bulamadım. Bana yakışmıyor." cümlesi bana göre harekete geçmenin sinyalidir. İlk olarak kaşları düzelttim, gerisi puzzle parçaları gibi birbirini tamamladı zaten."

11. "Polina 19 yaşında ve makyaj yaparken özellikle güçlü duygular hissettiğinde veya dokunduğunda kızaran yanaklarını saklamaya odaklanıyor."

Ben Polina'nın makyajını yaparken onun mükemmel ve genç cildiyle güzel gözlerini ortaya çıkarmaya odaklandım. Yanaklar kırmızı kırmızı güzel, değil mi?

12. "Maria 24 yaşında ve onunla konuşurken şu an neredeyse hiç makyaj yapmadığını öğrendim. Önceki halini gösteren fotoğrafta günlük makyaj yerine daha çok akşam makyajı görünüyor."

Fakat 6 ay önce Maria bu makyajı öğlen de yapıyordu. Benim işim ona öğlen makyajının nasıl olacağını göstermekti. 

13. "Lena sürekli Asyalı görünümüyle savaş verdiğini, Avrupalı gibi görünmek istediğini söyledi. Cildinde çok gözenek vardı. Benim görevim ise ona var olan bütün avantajlarını göstermekti."

14. "Laiza 19 yaşında ve çok havalı bir genç kadın. Bana teklif getirdiğinde onunla çalışma konusunda en ufak bir şüphem yoktu."

Uzun bir süre onun hayatı ve makyajın onun için ne anlam ifade ettiği hakkında konuştuk. Onu değiştirmek veya baştan yaratmak istemedim. Onun ne demek istediğini anladım ve işe koyuldum.

15. "Uma, hamilelik sonrasında cildindeki renklenme sorunundan şikayet ediyordu. Solda Uma'nın her gün kendi kendine yaptığını makyajı, sağda ise ufak miktarlarda kozmetik malzemelerle benim yaptığım makyajı göreceksiniz."

16. "İşte her şeyi başlatan o ilk değişim!"

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Karantina Günlerinde Evlerine Kapanan Ünlülerin Hiçbir Yerde Görmediğiniz Makyajsız Halleri
Yok Gibi Görünen Makyajın Aslında İnsanları Ne Kadar Değiştirdiğinin Kanıtı Olan 16 Kişi
Doğal Haliyle Görmeye Alıştığımız Yasemin Sakallıoğlu'nun Makyajla Bambaşka Biri Haline Dönüşmesi Herkesi Şaşırttı

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
12.07.2020

Gerçekten çok hoş sanırım ana madde cilt makyajını miniminda tutmak daha çok cilt bakımları ile fondötensiz bile sağlıklı görünen cilt önemli.Sonra da bazı renkleri korkmadan uygulamak gerek bazı hiç düşünmediğimz renkler çok hoş duruyor ön yargılı olmamak ve değişime açık olmak lazım.Türkiyede de hamiyet akpınarın youtube da bu tarz makyajlarını görüyorum ve çok beğeniyorum.

Pasif Kullanıcı
12.07.2020

Biri hariç diğerlerini beğenmedim. Sadece kaportayı biraz toplamışlar o kadar

12.07.2020

5 6 7 14 harici baska kadınlar. O derece yani bir erkek gözü ile.

12.07.2020

Ve de 15 te aynı kişi

TÜM YORUMLARI OKU (4)