Bir Olayın Altından da Çıkma! Kanye West'e Eski Asistanı Tarafından Cinsel Taciz Suçlamasıyla Dava Açıldı

Yeni eşi Bianca Censori'nin kıyafetleri ve ortaya atılan iddialarla gündeme düşen Kanye West son olarak +18 film sektörüne girmesiyle çok konuşulmuştu. Sık sık magazin manşetlerinde yer alan ve olaysız bir an olsun duramayan ismin eski asistanına cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi.

Kim Kardashian ile olaylı boşanması, ırkçı söylemleri, yeni karısı Bianca Censori'nin giyim tarzı derken bir an olsun gündemden düşmeyen isimlerden birisi Kanye West.

Şarkılarıyla milyonların beğenisini toplayan ünlü rapçi karıştığı olaylara rağmen kariyerinde zirveye yerleşmeye devam ediyor.

Eşine giydirdiği kıyafetler yüzünden sürekli tepki çeken West, son olarak +18 film işine girdiğini söylemiş ve çizgiyi aşan rapçi bir kere daha herkesi şoke etmişti.

Detaylardan burada bahsetmiştik 👇

Eşi Bianca'ya Zorla Giydirdiği İddia Edilen Kıyafetler Yüzünden Linçlenen Kanye West +18 Film İşine Giriyor

Başka bir skandalla gündeme gelen Kanye West’e eski asistanı cinsel taciz suçlamalarıyla dava açtı. Kanye’nin kendisine cinsel içerikli mesajlar/videolar gönderdiğini ve telefon konuşmaları sırasında Kanye’nin mastürbasyon yaptığını iddia eden Lauren Pisciotta, rapçi hakkında akıl almaz suçlamalarda bulundu.

Cinsel içerikli mesajların da ifşaladığı öğrenilen olayda, TMZ'in haberine göre, 35 yaşındaki Pisciotta, 46 yaşındaki West'in, OnlyFans hesabı aracılığıyla gelir elde ettiği bir dönemde kendisini asistanı olarak çalışmak üzere işe aldığı söylendi.

2022 senesinde işten ayrıldığını belirten ünlü rapçinin eski asistanı, 3 milyon dolarlık kıdem tazminatının hiçbir zaman ödenmediğini iddia etti.

İlginizi Çekebilir:

Hamilelik İddiaları Doğmuştu: Şiş Karnını Görür Görmez Ortalığı Birbirine Katanlara Lady Gaga'dan Cevap Geldi!
Bir Yürüyüşüyle Sokakları Ateşe Veren Mert Demir'in Yeni Pozlarına Serenay Sarıkaya Kayıtsız Kalamadı!
Eski Yengelerimizden Halsey'in Sağlık Durumu Endişe Saçtı: Şarkıcıya Hem Lupus Hem Lösemi Teşhisi Konuldu

Popüler İçerikler

UEFA Merih Demiral Hakkında Soruşturma Başlattı: Attığı Golden Sonra "Bozkurt" İşareti Yapmıştı
Van Konserini "Ne Mutlu Türküm Diyene" Sözleriyle Bitiren Bengü'ye İzleyiciler Pet Şişe Fırlattı!
Atatürk Türkiye Armasında Kurt Figürü Olmasını Neden İstemedi?
YORUMLAR
05.06.2024

ne kimetse kadınlar hep aynı model....Göğüs-kalça-dudak ve surat şekli birbirine benziyor hepsinin fakat bundan ziyade adamın daha önce bu rip vukuatları olmuştu, tedavi edilmeli.

06.06.2024

Bu adam kim kardashiana kafayı takmış

05.06.2024

Bu pisliği görünce kusasım geliyor, paylaşıp durmayın şunu🤢🤢🤢🤢🤮🤮

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ