Bir Müteahhit Daha Tutuklandı

Kahramanmaraş merkezli iki depremden etkilenen Adıyaman’da yıkılan Özkan Apartmanı’nın müteahhidi Mehmet Özkan tutuklandı.

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığının depremde yıkılan binalara yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan Özkan’ın emniyetteki işlemleri tamamlandı. Özkan, sevk edildiği adliyede nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Depremde yıkılan ve yargı mensuplarının da aralarında bulunduğu çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği binanın 2 yıl önce izinsiz şekilde tadilattan geçirildiği öğrenildi. Şimdiye kadar depremden etkilenen illerde yıkılan ya da imara aykırı değişiklik tespit edilen binalarla ilgili soruşturmalarda 83 şüpheli tutuklandı.

Deprem Bölgesinde İnceleme Yapan Prof. Dr. Yavuz: 'Suriye'deki Kolera Salgını Endişe Verici'
Büyük Marmara Depreminde Doğdu, Kahramanmaraş Depreminde Yaşamını Yitirdi

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
17.02.2023

Kamuda görevden alınan kişi sayısı: zıfır

Pasif Kullanıcı
17.02.2023

Müteahhitlerin ciddi cezalar alacağını sanmıyorum malesef hatta bir çoğu serbest kalabilir çünkü ellerinde geçerli denetim raporları var yada imar affından yararlandilar büyük ihtimalle kağıt üzerinde eksikleri yoksa büyük bölümü paçayı sıyıracak göstermelik bazılarına ceza verirler ..

17.02.2023

Asker ölür ardından şu kadar terörist öldürdük, bombalar patlar yapanı yakaladık derler, bina yıkılır müteahhiti tutukladık diye, diye milleti susturmaya çalıştıklarını sanıyorlar. Asıl bu ölümlere sebeb olan sorumlulara hesap sormak gerekiyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ