Bir Medyuma Ruh Temizliği İçin 90 Milyon Dolar Kaptıran Eski Katar Başbakanı 'Bu Kadar da Olmaz!' Dedirtti!

Vice isimli dergide yer alan habere göre, eski Katar Başbakanı Şeyh Hamad bin Casim bin Cabir es-Sani'nin kişisel asistanı Magdalena, Purple Garden isimli medyumluk hizmeti veren bir siteye üye olarak Giovanni lakaplı medyuma toplam 90 milyon dolar değerindeki mücevherleri kaptırdı. Detaylar içeriğimizde...

Daha önce mutlaka geleceği gördüğünü iddia eden falcılarla, ruhlar alemiyle iletişime geçtiğinden bahseden medyumlarla ya da cin çıkaran hocalarla ilgili ilginç haberlere denk gelmişsinizdir.

Şimdi size aktaracağımız haber ise kötü enerjilerin ve kötü ruhların temizlenmesini sağlayan bir medyumla ilgili.

Vice isimli dergide yer alan habere göre, eski Katar Başbakanı Şeyh Hamad bin Casim bin Cabir es-Sani'nin kişisel asistanı Magdalena, 'medyumluk' hizmeti veren bir siteye üye oldu.

twitter.com

2019 yılında gerçekleşen olayda Purple Garden isimli medyumluk hizmeti veren siteye üye olan Magdalena, sitede kısa süre içinde Giovanni isimli bir "uzman danışmanla" çalışmaya başladı.

Magdalena, bahsi geçen medyumdan 4 yıl boyunca danışmanlık aldı ve tarot falları baktırdı.

Medyuma kendini oldukça kaptıran asistan, 2022'nin Nisan ayından sonra Şeyh'e ait 17 parça mücevheri kötü ruhlardan temizlenmesi için Giovanni'ye gönderdi.

Magdalena, danışmanlık aldığı süre boyunca medyum Giovanni'ye binlerce dolar para vermesinin yanında mücevherlerin kötü ruhlardan temizlenmesi için de ayrıca 50 bin dolar verdi.

Mücevherleri aldıktan sonra geri göndermeyen medyum, aylar sonra Magdalena'ya buluşma teklif etti ancak buluşmaya kendisi gelmedi.

Gönderildikten sonra geri alınamayan toplam 90 milyon dolar değerindeki mücevherler, bir müzayedede elmas tüccarı tarafından tanındı ve Giovanni'nin foyası bu şekilde ortaya çıktı.

Bu olayla birlikte, gerçek ismi John Lee olan Giovanni 22 Kasım'da tutuklandı ve geri kalan para ve mücevherler ele geçirilerek sahibine ulaştırıldı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Erkek Çocuklarını Kız Çocuğu Gibi Giydirdiği İddia Edilen Megan Fox'tan 'Çocuk İstismarcısı' Olarak Bahsedildi
Güzellik Kraliçesi Natalya Oskar'ın Gerçek Haliyle Fotoğrafları Arasında Fark Gündemde!
Ayak Yalamak İçin 10 Bin Dolar Ödemiş! Ayak Fetişi Olduğu Söylenen Quentin Tarantino Hakkında Çarpıcı İddia

Popüler İçerikler

Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
"Aleyna'ya Yüz Vermiyorum" Demişti: Survivor Hilmi Cem'in Aleyna Tarafından Reddedildiği İddia Edildi!
AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
YORUMLAR
13.06.2023

Değil 90 Milyon dolar 1 milyon dolarlık fakirlere yardım etseydim ruhun zaten temizlenirdi

Pasif Kullanıcı
13.06.2023

Ohh iyi olmuş aq zengin Arapları.. Dünyaya hiçbir yararı olmayan davarlar

09.08.2023

KUR AN I KERİM sebe suresi 41. (Melekler de): “Senin şânın yücedir. Bizim velîmiz (koruyucumuz) onlar değil, sensin! Fakat onlar, (bize değil) cinlere tapıyorlardı; çoğu onlara inanmışlardı.” diyecekler. (Allah’tan uzaklaşan ve O’ndan gelen hükümleri hiçe sayıp küfre sapan insanlar, çeşitli devirlerde meleklere, cinlere (şeytanlara), elleriyle yaptıkları putlara, putlaştırdıkları insan ve hayvanlara tapmışlar ve onlara sığınmışlardır.)

13.06.2023

Yeni üye oldum,yazmayıp sadece bakayım diyorum, tahrik var!Kur'ana atıfta bulunurum,tavizsiz bir cumhuriyetçi ve seküler olarak.Ayette ne diyor? Ben gaybı bilmem diye başlar.Medyum biliyor!Magdalena, tanıdık isim,Maria Magdalena, Mecdeli Meryem.Elçi gaybı bilmiyor, biz biliyoruz. Kıyamet akşam üzeri kopacakmış,onun için ezan hızlı okunur,önce farz kılınırmış.Burada akşam,ABD de sabah, nasıl olacak? Akıl,ilim,sorgulama, araştırma, cumhuriyet.Maalesef tüm insanlık hasta.Kimse düzeltemez.Nurseli İdiz haberine yorum değmez.Devletin dini adalet olup,laisizm,dini tüm kamu kurumlarından uzak tutup adaleti hakim kılmak,tüm gruplara devletin tarafsız ve eşit mesafede olması demektir.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ