Bir 'Mavi Balina' Şüphesi Daha: Adana'da 13 Yaşındaki Emine Babasının Av Tüfeğiyle İntihar Etti

Tüm dünyada çocukları ve gençleri ölüme sürükleyen 'Mavi Balina' ailelerin korkulu rüyası olmayı sürdürüyor. Aylardır pek çok çocuk ve gencin gencin ölüm nedeni olarak basına yansıyan bu oyun, yine can aldı. Adana'da, babasının av tüfeğiyle intihar eden 13 yaşındaki Emine K.nin defterinde 'Mavi Balina' ilişkilendirilen yazılar ve çizimler bulundu. 

DHA'da yer alan habere göre olay, 21 Ocak'ta Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, yarıyıl karnesinde teşekkür belgesi alan 8'inci sınıf öğrencisi Emine K., babasına ait ruhsatlı av tüfeğiyle intihar etti.

Defterinde oyuna ait yazılar bulundu

Acı olayın ardından aile, kızlarının okul defterlerinde birçok gencin ölümüne neden olan 'Mavi Balina' oyununa ait yazılar ve resimler olduğunu gördü.

Tehditler, Şiddet Dolu Görevler ve Can Kayıpları: Sanal Ölüm Tuzağı Mavi Balina Hakkında Bilinmesi Gerekenler!

Soruşturma başlatıldı

Kızlarının bu oyun nedeniyle intihar etmiş olabileceği şüphesine kapılan aile, yetkililerden olayın bu yönde araştırılmasını istedi.

Yakın tarihte ülkemizde benzer ölümler yaşanmıştı 👇

13 Yaşındaki Nizamettin'in Ölümünde Mavi Balina Şüphesi: 'Oğlum Bir Oyun Yüzünden İntihar Etti'
'Mavi Balina' Şüphesi: Bursa'da 12 Yaşındaki Bir Çocuk İntihar Etti

Popüler İçerikler

Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
28.01.2019

Şu söyleyeceklerim yüzünden linç yiyebilirim. Bir aile nasıl bu kadar sorumsuz oluyor hayret ediyorum. Çocuğunu hiç mi kontrol etmez hiç mi bir sıkıntın var mı diye sormaz. Cidden anlamıyorum ya. Biraz olsun çocuğunuz ile ilgilenin. Derdi var mı sıkıntısı var mı diye sorun. Arada bir çok sıkmayacak derecede bu ne yapıyor nerelerde takılıyor diye bir bakın ya. Bu kadar sorumsuzluk cidden tuhaf.

28.01.2019

Çocuğunun eline bir telefon verip hiç denetlemezsen, çocuğum nerelere giriyor neler yapıyor demezsen, evinde av tüfeğini bir çocuğun erişebileceği yere koyarsan işte böyle sonuçlar olur. Olayın arka planını bilmiyorum fakat göründüğü gibiyse bence anne baba haksız.

28.01.2019

her intihar eden çocuğa mavi balina şüphesi denilip durmuyor mu sinir oluyorum. ee daha önce ki şüpheler noldu peki öyle mi degil ki haberi oluyor mu? hayır. Bugun ergen cocugu ailelerin cogu kendi ögrenciyken ergenlik donemiyle ilgili az cok bir egitim aldi ama noluyor ana baba olunca unutuluyor mu yoksa siktir mi ediliyor? ergenlikte evden kacma, intihar, evlenmeye kalkisma, suca bulasma orani yuksektir nedeni de rehberlik eksikligi ve kafasiz ana baba. 13 yasinda cocuk intihar etmis canina kiymis aile mavi balina diyor. Ne bileyim ben belki hedef sasirtiyorlar belki hatalarini örtmeye calisiyorlar. Boyle daha katlanilir oluyor tabi vicdan muasebesi daha kolay.

TÜM YORUMLARI OKU (19)