Bir Mama Lobisi Var: Cüneyt Özdemir, Sokak Köpekleri Sorunu Hakkında Konuştu

Son dönemde öne çıkan saldırı, yaralama ve ölüm vakalarıyla Türkiye'de bir sokak köpekleri sorunu olduğu aşikar.

Belediyelerin yetersiz kalan denetimleri nedeniyle kontrolsüz bir şekilde üremeye devam eden sokak köpekleri barınma ve açlık yüzünden sık sık insanlara saldırmaya başladı.

Barınaklardan gelen şiddet görüntüleri bu sorunun çözülmesi için çabanın çok az olduğunu ortaya koyarken söz konusu olaylara bir yorum da gazeteci Cüneyt Özdemir'den geldi.

Sokak köpekleri sorununa derhal bir çözüm bulunmasını belirten Özdemir, ayrıca bir mama lobisinden bahsederek kurdukları baskıdan bahsetti.

YouTube hesabından yaptığı canlı yayınla konu hakkında konuşan Özdemir konu hakkında şu demeçlerde bulundu:

'Sokak köpeklerini konuşamıyorsunuz. Konuşturmuyorlar. Özellikle bir mama lobisi denilen bir yer var, bir grup var. Bunlar domine ediyorlar herkesi. Valisinden bakanına, siyasetçisinden belediye başkanına kadar.'

"Bu düzen böyle gidecek, herkes bu şekilde yaşayacak meselesini dayatıyorlar. Neden? Çünkü özellikle mama lobisi için söylüyorum. Buradan nemalanıyorlar."

"Zaten aralarında pek çoğu sabıkalı. Daha önce suça bulaşmış, dolandırıcılık işlerinde. Şu anda da ne yaptıkları belli değil. Sosyal medyada defalarca ifşa olmuşlar."

"Bir programa aldık, kendilerini gösterdik. Sorular sorduk cevap veremediler. Belge göstereceğiz dediler, gösteremediler. Göndereceğiz dediler, göndermediler. Ama işin tuhaflığı herkes oturmuş seyrediyor. Savcı seyrediyor, polis seyrediyor, vali seyrediyor, hani belediye başkanı mecburen seyrediyor."

"Ama bu adamlara dokunulmuyor bir şekilde. Bunlar da iyicene baktılar kendilerine dokunmuyorlar, her türlü numarayı çevirmeye hatta valiyi tehdide kadar işi getirmeye başlamış durumdalar."

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Mete Gazoz'un Kekemeliğiyle İlgili Video Yayınlayan Cüneyt Özdemir Tepki Çekti!
Cüneyt Özdemir'in Canlı Yayınında 'Doktor Olmayacağım' Diyen YGS Birincisi Doktor Oldu

Popüler İçerikler

Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
10.08.2023

AKP 22 yıldır iktidarda, bir köpeğin ömrü ortalama 10 yıl. Hükümet isteseydi sokak hayvanlarını iki tur kısırlaştırırdı. Bugün ne sokakta ne barınakta bir tane hayvan olmazdı. Hayvan bu, insan gibi mi davranmasını bekliyorsunuz. Keşke tüm dünyaya hayvanlar hakim olsaydı. Ormanlar kesilmez, sular kirlenmez, tarım arazilerine beton atılmazdı. Evrende en zararlı yaratık insandır.

10.08.2023

sokakta köpek olmaaaaaaz.

11.08.2023

Nerde olmasını arzu edersiniz beyefendi? Barınak mı? Barınakların durumlarını görmediğiniz aşikar.

10.08.2023

TEKİN TEK sokak köpeklerine kurban ol cani insan MÜSVEDDESİ

TÜM YORUMLARI OKU (72)