Bir Kullanıcının Paylaştığı Video Tartışma Yarattı: ''Evlenme, Takıl, Erkeğin Parasını Ye''

Günümüz dünyasında ikili ilişkilere bakış açısı oldukça değişmiş durumda. Herkesin farklı bir yorumu ve farklı ilişki dinamiği var. Lovebombing, ghosting, toksik ilişki gibi kavramlar ise, yeni nesil ilişkileri tanımlarken sıkça kullanılan kavramlar arasında.

İlişkilere atfedilen değer ve kavramlar her geçen gün değişirken, insanlar da bu konu ile ilgili düşüncelerini paylaşmaktan çekinmiyor.

Bir sosyal medya kullanıcısı da ''evlilik'' ile ilgili düşüncelerini içeren bir video paylaştı. Videonun kapağına ise ''Evlenme, Takıl, Erkeğin Parasını Ye'' yazdı.

Ardından videoda; ikili ilişkilerin ''para ve yatırım'' üzerinden kurulduğunu söyleyen cümleler kurdu. “Artık evlilik diye bir şey kalmayacak. Erkekler satın alma, kirala mantığına dönüyorlar.'' diyen kullanıcı, hemcinsleri üzerinden yaptığı bu açıklamayla, eleştiri yağmuruna tutuldu.

İşte o paylaşım;

Bu içeriklere de bakabilirsiniz;

Seni Kendine Aşık Edecek Kişinin 3 Özelliğini Söylüyoruz!
İkili Yılların Ardından Tekrar Yan Yana: Serdar Ortaç ve Rumen Şarkıcı Otilia Otobüste Karşılaştı!
Ablaların Kardeşlerin İkinci Annesi Olduğunu İddia Eden Kullanıcının Paylaştığı Video İçinizi Isıtacak

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
22.06.2024

Yanlış bir açıklama göremedim. Yok kadınlar üzerinden yaptığı açıklama bık bık diye eleştirmiş millet güya da kusura bakma ama sırf güzelsin diye en lüks yaşamı sen hak etmiyorsun. Bomboş hayatlarınızda tek sahip olduğunuz şey dış güzellikse ve bununla her şeyin en iyisini hak ettiğinizi sanıyorsanız zengin erkekler tarafından kiralanma mantığına da layıksınız zaten.

22.06.2024

Bahsettiğin İlkel yaşama geri dönüş filan yok.. Zaten o ilkelliğin tam içindeyiz. Tamamen arz talep dengesi.. Siz kadınlar bir erkeği önce parasından ve gücünden başlayarak talep ve kategorize etmeye başlarsan, erkek de seni önce Memenden başlayarak bacak,popo diye değerlendirmeye alır.. 🤷🏼

Pasif Kullanıcı
22.06.2024

aynen tam tespit

22.06.2024

tanıdığım 22 yaşında bir hemşire ile konuşmuştuk bu konuları, söylediklerini direkt aktarıyorum " kendi yaşıtlarım ile sinema, kafede takılmak çok çocukça, arabası yok, bir yere gidemiyorsun, bekar veya evli 35 yaş üstü cebi dolu kişileri tercih ediyorum, lüks mekanlarda yemek yemek, iyi markalardan alış veriş yapmak, yatakta tatmin olmak istiyorum, gönül bağı kurmama kurmama gerek, bir alış veriş gibi görüyorum bunu" yorum sizde

22.06.2024

İşte o modeller 35 yaşına geldiğinde tek sermayesi olan güzelliği gidecek, sarkık memesi, dolgun baseni, buruşuk suratı ile evlenecek koca bulamayıp, Cubiti'de çikolata yiyemeyen çocukları koruma derneğine üye olacak, ya da sözüm ona hayvan sever olup sokakta çemkirecek..

TÜM YORUMLARI OKU (24)