Bir Kullanıcının İstanbul'un Kalabalığını Önlemek İçin Bulduğu Çözüm Tartışma Yarattı!

Twitter'da Çağatay Kurt isimli kullanıcı İstanbul'un çok pahalı bir şehir olduğunda kalabalık sorununun çözüleceğini savundu. Kullanıcının bulduğu bu çözüm de tartışma yarattı.

Şu sıralar İstanbul'un kalabalığı sosyal medyada yayınlanan görsellerle gündem oldu. Özellikle metrobüs duraklarında yaşanan izdihamları görenler nefes almakta güçlük çekiyor resmen.

Görsel: @emrekosapinar

Peki bu kalabalığı yok etmenin çözümü ne? Twitter'da Çağatay Kurt isimli kullanıcı İstanbul'un çok pahalı bir şehir olduğunda kalabalık sorununun çözüleceğini savundu.

Bu fikir de beraberinde tartışmayı getirdi. Paylaşılan çözüm birçok insana mantıklı gelmedi.

Sizce İstanbul için çözüm ne? Yorumlarda konuşalım.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Kedicikler Anlattı! Adnan Oktar'ın Kadınlara ve Erkeklere Uyguladığı İşkencelerin Detayları
'Sevgilinizin Diş Fırçasını Kullanır mısınız?' Sorusuna Gelen Öğürmeli ve Düşündüren Yanıtlar!
Evine Gelen Misafirin Yaptıklarını Anlatan TikTok Kullanıcısının Yaşadıkları Sinir Krizine Sokacak!

Popüler İçerikler

Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR

Bir arkadaşın fikrine bayıldım bir Türk kadını ne kadar kazanırsa kazansın Yozgat da yaşamak istemez demiş. Doğru demiş :D Anadolunun baskıcı kültüründen nefret geldi. Bu nedenle çoğu insan hep ege kasabası diye hayaller kurar. Sebep sadece denizi ve sevimliliği değildir. Rahat rahat hareket edebildiğin yerlerdir. Şort giyip çıkarsın dışarı, sen anadoluda şort giy çık bakalım noluyor. K.maraşta dizimde elbise ile dışarı çıkmıştım, çıktığıma pişman oldum bazı yerlisi yetmedi bir de o suriyeli o.. karılarının dik dik bakışına maruz kaldım. Saçını başını yolacaktım ama tatilde keyfim kaçmasın dedim sadece kafa sallayıp ne var gibisinden tavır koyabildim. (K.maraş akdeniz bölgesinde ama hiç akdeniz bölgesinde gibi değil :D )

06.10.2023

giymeyiver çok lazımdı. şortunu sevsinler. keten pantolon giy daha ferah oluyor. seçenek çok. mahalle yanarken orospu saçını tararmış yaa tam o hesapsınız. kimseinin de kimseye karıştığı yok. abartmayın.ne çok kendinizi bir halt sanıyorsunuz.

06.10.2023

herkesin sikimsonik fikirleri var.

06.10.2023

Her haltı İstanbul'a topladılar. Borsasından holding merkezlerine kadar tüm iş yaşamı burada. İnsanlar keyfinden değil, kariyerleri için İstanbul'a gitmek zorunda kalıyor. Bu merkezlerin dağıtılması lazım.

TÜM YORUMLARI OKU (19)