Bir Kullanıcının Instagram Dolandırıcısıyla Yaşadığı İlginç Diyalog ve Paylaştığı Şaşırtan Bilgiler

Son yıllarda yükselen Instagram dolandırıcılığı karşısında birçok kullanıcı 'ben bu kadar para kazandım sen de kazan' sözlerine kanarak cebindeki parayı bu insanlara kaptırıyor. Bunu yaşamasak da takipleştiğimiz insanların hesaplarının çalındığına ve Instagram hikayelerinde bu cümlelerin yer aldığı paylaşımları çok gördük. Fuat Tuncer de bir takipçisinin hesabını çalındığını görünce dolandırıcıyla iletişime geçerek bazı sorular yöneltmiş. Biz de sizlerle bu diyalogu paylaşmak istedik. Bazı bilgiler karşısında şoke de olduk. 

Gelin bakalım neler söylemiş!

Dijital dünyanın geldiği noktayla birlikte dolandırıcılık olayları da ciddi anlamda artış gösterdi. Ev ilanlarından, telefonlardan ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden dolandırıcıların tuzağına çok kolay bir şekilde düşebiliyoruz.

Özellikle de son dönemlerde Instagram'da yeni ve sorgulanması son derece güç bir dolandırıcılık sistemiyle pek çok kişi ağa düşüyor.

Hesabınızı saniyeler içinde ele geçiren dolandırıcılar, arkadaşlarınıza mesaj atarak paylaştıkları banka dekontu görüntüsüyle ve bir de ikna yöntemiyle paralarını kolay bir şekilde cebe indirebiliyorlar. 'Ben bu kadar para kazandım sen de kazanabilirsin' sözleriyle insanları kanayan yaralarından başarılı bir şekilde vurabiliyorlar.

Fuat Tüncer de bu dolandırıcıları merak etmiş ve hesabı çalınan takipçisini görünce dolandırıcıyla iletişe geçmeye karar vermiş. Daha sonra dolandırıcı Tuncer'in sorularına şu şekilde cevaplar vermiş:

Fuat Tuncer, daha önce birçok dolandırıcıyla iletişime geçmiş fakat engellenmiş. Sonunda da bu arkadaşımız kabul etmiş.

6 Trilyon mu? Yok artık! Yanlış yazdı herhalde kim 6 Trilyon kazanıyor yahu?

Maşallah diyesi geliyor insanın ama bir yandan da lanet okuyoruz tabii.

İşin içinde yabancılar da var demek...

İnanılmaz!

"Bir keklik gider bin keklik gelir" sözüne de fena takmış. Bu sözle motive oluyor herhalde... Aman dikkat canlarım... Kanmayın böyle şeylere! Kimse oturduğu yerden kolaylıkla para kazanmaz. Hesaplarınızı iyice koruyun.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Film Çekeceğim Diyerek Hem Medyayı Hem de Birçok Ünlü İsmi Kandıran Beni Atoori'nin Türkiye'deki Dolandırıcılık Hikayesi
Dolandırılırken Başka Birini Dolandırdığını Anlayan Kullanıcının Akıllara Durgunluk Veren Hikayesi
Her Gün Binlerce Kişiyi Ağlarına Düşüren Bahis Dolandırıcıların Ceplerimize Ulaşmak İçin İzledikleri Yolları Öğrenmelisiniz!

Popüler İçerikler

Dinleyeni Parçalayan Orhan Atasoy'un "Gemiler" Şarkısı ve Klibiyle İlgili Az Bilinen Muhteşem Detaylar
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
YORUMLAR

Kurgu gibi geldi

09.06.2022

Dolandırıcı seninle sohbet edecek kurgu :)

09.06.2022

İyi güzel ama bir Tosuncuk değil be.

Öyle olmaları için Akp iıe yakın temas şart. Refah partisi ve Jet Fadıl dan başlayarak. Hepsi birilerini ikna ederken yanında bir siyasal islamcı politikacı ile halka açıldı. Helal dolandırıcı sistemi içinde sayılır onlar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ