Bir Kullanıcı, Sadece "İmtiyazlı" Kişileri İçeri Alan "Özel Mülk" Sahibi Sahil İşletmecilerine İsyan Etti

Siz bu tartışmanın neresindesiniz peki?

Twitter kullanıcısı, @hurremsonmez, sadece bazı kişileri belirli bir ücret karşılığında içeri alan "özel mülk" sahibi sahil işletmecilerine isyan etti:

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

1. Bu haklı isyana tepkiler de gecikmedi haliyle:

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
30.08.2021

bu kadın kapitalizmi duymamış kapitalist bir devlet yapısı ile ki en vahşi kapitalizm ile yaşadığımızdan haberi yok sanırım bir de anayasadan maddeler yazmış onların hepsi bu düzen de bu kapitalist düzen de hikayedir ya kapitalizmi yıkarsın yada yakın da hiç bir yere gidemez özel mülkiyet hırsızlıktır!

30.08.2021

salgından sonra organize olup, donla bu mekanların önünde deniz girip ayı gibi ses yapalım demek istiyorum ama insanlara rahatsızlık vermenin anlamı yok. Esas rahatsızlığız bu hukuksuz düzeni kuranlara vermek lazım. Bu hukuksuz, adaletsiz düzenden beslenenlere vermek lazım.

01.09.2021

Lan siz Yunan'la aşık atabilir misiniz? Bugün tüm dünyada geçerli medeniyeti Yunan geliştirdi. Senin tek övünç kaynağın kendi halindeki küçük ülkeleri işgal edip fethettim diyerek övünmek. Korsanlık, sahtecilik, yağmacılık bunları hep senin milletin geliştirdi, hepsi Türk icadı. Geliştirdiğin işgal, yağma, peşkeş kültürü aynen devam ediyor işte, gelecekte de aynen devam edeck.

01.09.2021

yunan olarak AÇIKLADIN ŞİmDİ DEnize DÖKülmeden gide bilirisn

TÜM YORUMLARI OKU (6)