Bir Küçük Gün Işığı 7. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Bir Küçük Gün Işığı Son Bölüm Tek Parça Full İzle

ATV ekranlarının yeni sezonda dikkat çeken dizilerinden Bir Küçük Gün Işığı, dün akşam yeni bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Seray Kaya ve Berk Oktay'ın yer aldığı Bir Küçük Gün Işığı NG Medya imzası taşıyor. Özgür Evren Heptürk'ün kaleme aldığı dram dizisinin son bölümünde neler yaşandığı merak ediliyor. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için; Bir Küçük Gün Işığı son bölüm tek parça full izleme ekranı...

ATV'nin yeni sezonda dikkat çeken dizilerinden Bir Küçük Gün Işığı, Pazartesi akşamları ekrana gelmeye devam ediyor.

Dila'nın oyununa gelen Ümran çözüm yolu aramaya başlar. Aynı zamanda Fırat'ın Güneş'e olan bu ilgisinin sebebini öğrenmeye çalışır.

Tüm bu olayların arkasında Elif'i araştırmaya başlarlar. Fırat ise kararlı bir şekilde artık Dila'nın arkasında durmayacağını ifade eder.

Dila bu durumda tüm öfkesini Fırat'a yöneltmeye karar verir. Yılmaz ile birlik olarak Fırat'ı köşeye sıkıştırmak için plan yapmaya başlar.

Elif işinden istifa ederken Fırat'ın kendisi için aldığı evde yaşamayı reddeder. Bu durum karşısında Elif ve Güneş parasız ve evsiz kalır.

Fırat kendisini Elif'e affettirmek adına her şeyi yaparken, Elif'in tek beklentisi kendisine karşı dürüst olması ve arkasından iş çevirmemesidir. Fırat ise bunu yapmak istese de kolay olmayacaktır.

Bir Küçük Gün Işığı 7. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Bir Küçük Gün Işığı 6. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Bir Küçük Gün Işığı Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!