Bir Küçük Gün Işığı 15. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Bir Küçük Gün Işığı Son Bölüm Tek Parça Full İzle

ATV'nin yeni sezonda sevilen dizilerinden Bir Küçük Gün Işığı yeni bölümüyle dün akşam ekranlardaki yerini aldı. Haftalık reytinglerde büyük bir başarı elde ettiğini gördüğümüz dizi dram dolu hikayesiyle seyirciyi kendine bağlıyor. Bir Küçük GÜn Işığı son bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için; Bir Küçük Gün Işığı son bölüm tek parça full izleme ekranı...

Bir Küçük Gün Işığı son bölümde; Fırat'ın zarar görmesini istemeyen Elif, Güneş'i yalnız kaçırmaya karar verir.

Fırat ise annesiyle konuşarak polisleri bu işe karıştırmamasını rica eder. Elif'i bulabilmek için zamana ihtiyaç duymaktadır.

Ümran bu durum karşısında oğlu Fırat'a iki gün süre verir. Fakat Dila abisi ve annesinin kendisini saf dışı bırakıp anlaşma yapmalarına sinirlenerek polisi arar.

Elif'in peşinde artık Fırat'ın yanı sıra polisler de düşmüştür. Elif bir taraftan iş bulup para biriktirmeye çalışırken, diğer bir yandan saklanmaya çalışmaktadır.

Yakalanmamak için sürekli yer değiştirirken gidebileceği yerler kısıtlandıkça Elif için çember daralmaya başlamaktadır. Fırat'ın Elif'i polisten önce bulması gerekmektedir.

Bir Küçük Gün Işığı Önceki Bölümde Neler Olmuştu?

Mahkeme DNA sonucu belli olana kadar Güneş'in sosyal hizmetlerde kalmasına karar verir. Dila'nın keyfi yerinde, Güneş'i almak için gün sayar. Elif ise sosyal hizmetlerin önünde adeta kamp kurar. Güneş diğer çocukların, kıskanç bakışları ve alaycı tavırları altında ezilir, horlanır. Fırat mahkemeye müdahil olup vesayeti almayı planlar ama Ümran'ın da aynı hamlede bulunmasıyla son umudu paramparça olur. Elif, Güneş'i sonsuza kadar kaybettiğini anlar. Güneş'e bu kadar yakın olup uzak durmak dayanabileceği bir acı değildir. Elif, Güneş'i ve Fırat'ı bırakıp İstanbul'dan gitmeye karar verir.

Detayları burada anlatmıştık:

Bir Küçük Gün Işığı 14. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Bir Küçük Gün Işığı Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Bir Küçük Gün Işığı 15. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Bir Küçük Gün Işığı 13. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: Bir Küçük Gün Işığı Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Popüler İçerikler

İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış