Bir Korkunç Haber de Mersin’den: 1 Çocuk Annesi Sevgilisini Öldürüp İntihar Etti

Türkiye, dün İstanbul Fatih’te yaşanan dehşeti henüz atlatamamışken, bir kadın cinayeti haberi de Mersin’den geldi. U.A. isimli bir kişi, 1 çocuk annesi sevgilisi  Sonay Öztürk Aslan’ı boğarak öldürdükten sonra kendi evinde silahla intihar etti. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Türkiye’de dün İstanbul Fatih’te yaşanan olayda, 19 yaşındaki Semih Çelik, 2 genç kızı öldürdükten sonra intihar etmişti.

Detayları kan donduran olay tüm Türkiye’yi yasa boğarken, bir kadın cinayeti haberi de Mersin’den geldi.

Olay, merkez Mezitli ilçesine bağlı Kuyuluk Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, 10 yaşındaki kızıyla yaşayan Sonay Öztürk Aslan'ın bir süredir görüştüğü U.A., 3 Ekim'de kadının yaşadığı eve geldi. Burada U.A., Aslan'ı henüz belirlenemeyen bir nedenle boğarak öldürdü. Olay sırasında çocuğun evde olmadığı öğrenildi.

Kadının cesedi ise dün akşam haber alamayan yakınlarının merak etmesiyle bulundu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin evde yaptığı inceleme sonrasında Aslan'ın cenazesi otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Olayın şüphelisini yakalamak için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kadının erkek arkadaşı U.A.'nın adresine operasyon düzenledi. Eve yapılan operasyonda şüphelinin silahla kafasına sıkarak intihar ettiği ortaya çıktı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Semih Çelik’in Takıntılı Olduğu İkbal İçin Çektiği Video Ortaya Çıktı: “Seni Öldürmek İçin Gelmiştim”
Suç Kaydı Yok! Katilin Babası Konuştu: 'Psikolojik Sorunları Vardı'
İstanbul Fatih’te Katledilmişti: İkbal Uzuner’in Arkadaşı Görüntülerini Paylaştı

Popüler İçerikler

Sağlık Bakanlığı'nın "Doğal Olan Normal Doğum" Kamu Spotu Tepkilerin Odağında
Apple'a Soğuk Duş: iPhone 16 Satışlarında Beklenmeyen Tablo!
Narin Güran'ın Babası Arif Güran'dan 'Nevzat' Açıklamaları: "Kızıma Para Verip Kendisine Alıştırmış"
YORUMLAR
05.10.2024

Ülkedeki herkes akıl sağlığı testine tabi tutulmalı ve geçemeyen herkes derhal akıl hastanesine kapatılmalı.

05.10.2024

Sabah arkadaşım söyledi bu olayı olayın yaşandığı yer bize yakın sayılır ne kadar doğru bilmiyorum ama duyduğum şey şu kadın boşanmış ve 4 erkeği aynı anda idare ediyormuş biriside yakalamış sonra bu olay gerçekleşmiş doğru mu değil mi bilemicemm 🤷🏼‍♀️

05.10.2024

Ya bu başlığı düzgün atın , 1 Çocuk annesi olan sevgilisini,,,yazarsanız herkes doğru anlar. Sizi nasıl işe alıyorlar arakdaş.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ