Bir Köpek Saldırısı Daha: Küçük Mert'in Yüzüne 60 Dikiş Atıldı

Ankara'da 12 yaşındaki Enes Koca'nın ardından bir köpek saldırısı haberi de Manisa'dan geldi. Manisa'da evinin önünde oynadığı sırada, sokak köpeğinin saldırısına uğrayan Mert Dilek, ölümden döndü. Bir dişi kırılan çocuğun yüzündeki derin kesiklere 60 dikiş atıldı. Komşuların köpeği uzaklaştırmasıyla kurtulan Mert Dilek, 'Artık köpekleri görmek istemiyorum, psikolojim bozuldu. Geceleri korkuyorum' dedi.

Ankara'da 12 yaşındaki Enes Koca'nın ardından bir köpek saldırısı haberi de Manisa'dan geldi. 

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde yaşanan olayda  oyun oynamak için sokağa çıkan ilkokul 3'üncü sınıf öğrencisi Mert Dilek, sokaktaki başıboş köpeklerin saldırısına uğradı.

Yere düşen Mert'in üzerine çıkan köpeklerden biri, yüzünü ısırmaya başladı. Komşularının yardımıyla köpek uzaklaştırılırken, çocuk kanlar içerisinde yere yığıldı. 

Olayı duyarak geldiği yerde çocuğunu kanlar içerisinde yerde gören anne Meral Dilek (41), sinir krizi geçirerek bayıldı.

Yüzüne 60 dikiş atıldı

Manisa Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak burada kuduz aşısı yapılan Mert, daha sonra Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne sevk edildi.

Dişi kırılan Mert'in derin kesikler bulunan yüzüne de 60 dikiş atıldı. Yaşadığı olaydan çok etkilendiğini dile getiren Mert Dilek, 'Üzerime atladı. Bir anda yüzüme doğru saldırmaya başladı. Artık köpekleri görmek istemiyorum, psikolojim bozuldu. Geceleri korkuyorum' dedi.

Ya benim çocuğum ölseydi?

Çocuğunun yaşadığı olayla ilgili konuşan annesi Meral Dilek, şunları söyledi:

'Köpekler çocuğuma saldırmış. Dışarıya oynamaya çıkalı 20 dakika olmuştu. Mert'e köpeklerin saldırdığını söylediler, hemen kendimi dışarıya attım. Çocuğumun o halini gördüm, kanlar içerisindeydi. Mert'i o şekilde görünce bayıldım. Komşular müdahale etmiş. Benim çocuğumu gelip kim koruyacak? Ben köpek sesi duyunca saçlarımı yoluyorum. Çocuğumu mahvettiler. Mahallede çok sayıda başıboş köpek var. Hepsini toplasınlar. Geçen yine mahalleden bir kız çocuğuna saldırmışlar. Mahallede herkes bu olaylardan sonra artık sopayla geziyor. Ya benim çocuğum ölseydi? Ben bu olaydan sonra sinir hastası oldum.'

Bugün bir köpek saldırısı haberi de Ankara'dan gelmişti 👇

Ankara'da Okuldan Dönen Çocuğu Sokak Köpekleri Parçaladı: 'Kafası Komple Paramparça'

Popüler İçerikler

Merve Taşkın Sevgilisinden Gördüğü Şiddeti Paylaştı: "Cinsel Organıma Tekmeler Atıyordu"
Bir Dönemin En Parlak İş Fikriydi: İnternet Kafeler Mazi Oluyor!
Mahmut Tuncer'in Kızı Gizem Tuncer'in "Çulsuz Sevgili İstemem" Açıklaması Çok Dikkat Çekecek
YORUMLAR
30.11.2021

Hep söylüyorum, sokak köpeği diye bir şey olmaz. O kurttur. İtlaf edilmeleri gerekir.

01.12.2021

Evet sokak köpeği ya da sokak hayvanı diye bir tabir yok aslında ama maalesef bizim insanımız bir hevesle alıp sonrasında sıkılınca zor gelince hiç acımadan kısırlaştırmadan sokağa attığı için sokak hayvanı diye bir tabir oluşmuş!! Ee malum biz insanlarda bir lokma yemeğimizi suyumuzu paylaşmadığımız için o hayvanlar hem açlıkla hem insanların şiddetiyle hem yaz kış hava olayıyla mücadele ettiği için bazılarının ister ister istemez psikolojisi bozuluyor ve saldırgan hale gelebiliyorlar!! Bunun en temel çözümü herkes, her önüne gelen hayvan sahibi olmayacak abi bu kadar basit!! Kaldı ki sokak beslemesi yapan insanlar bende dahil o kadar hayvan içine giriyoruz hiç bir şey yapmıyorlar lakin bir de çocukların hal ve hareketleri de önemli bazı hareketler gerçekten tetikliyor!!

30.11.2021

Ben anlamıyorum valla okuduğum okul dağ başındaydı. Kampüsümüzde neredeyse 60 tane köpek vardı. Hiç kimseye saldırdıklarını bilmem. Gece çıkar acil bir ihtiyacım olunca almak için birçok kez köpek sürülerinin içinden geçtiğimi bilirim hiçbirinden bir kere zarar görmedim. Bir kere havladıklarını bile bilmem. Bir bölgedeki köpekler saldırgansa oranın insanını da sorgulamak gerekli gibi geliyor bana.

30.11.2021

Ya bırakın bu edebiyatı. Bal gibide saldırıyor. Hayatınız yalan.

30.11.2021

O dikişler çıkar geçer geçmesine de ama ya travma nolacak? Suratını ağzına almış köpek görmeyecek mi kabuslarında, bir daha dışarıya nasıl çıkacak?

TÜM YORUMLARI OKU (16)