Bir Kere Denedikten Sonra Bırakılamayan Bu Haftanın En Trendy 6 Ürünü

Uzun süredir almak isteyip de alamadığın, indirimini beklediğin o trend ürünleri senin için derledik!

1. Adidas Superstar B27136 Spor Ayakkabı

Trendi, şıklığı ve rahatlığı hepimizin malumu. Yaz, kış ayağınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz Adidas Superstar'ı indirimli ve canlı canlı görerek satın almak istiyorsan hemen buraya tıklayabilirsin!

2. Procsin Güneş Kremi Koyu Leke Karşıtı Spf 50, 50 ml

Procsin son zamanların en popüler markalarından biri. Birçok ürününde olduğu gibi, güneş kreminde de kullanıcı memnuniyeti oldukça yüksek bir oranda. Uzmanların tavsiyelerine göre yalnızca yazın ve dışarıda değil, kışın evimizde otururken bile kullanmamız gereken güneş kremini, indirimli fiyatından ve canlı yayında görerek satın almak için buraya tıklayabilirsin.

3. Crocs Crocband 11016-410 Kadın Terlik

Rahatlığı bağımlılık yapan, son dönemlerin en popüler terliği Crocs'lar. Muadilleri, farklı renkleri, modelleri bile yok satıyor. Hala bir Crocs'unuz yoksa ve kafanızda soru işaretleri varsa canlı canlı izleyerek ve içinize sinerek satın almak için hemen tıklayın!

4. Joystar Katlanır Kamp Plaj ve Balıkçı Sandalyesi

Bir kamp sandalyesi olmayan kaldı mı? Özellikle pandemi döneminde bunalıp hepimiz kendimizi parklara bahçelere attık. Haliyle bir kamp sandalyesi almak da farz olmuştu. Ancak o kadar çok farklı model üretildi ki kalitelisini bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Canlı yayınlarda kalitesinin test edilerek indirimli olarak satıldığı bir kamp sandalyeniz olmasın mı? Hemen tıklayın!

5. Xiaomi Redmi Airdots Basic 2 TWS Bluetooth 5.0 Kulaklık

Hala kablolu kulaklık kullanan var mı? Zannediyoruz yakın zamanda tarihe karışacak! En güvendiğimiz markalardan biri olan Xiaomi'nin Redmi Airdots Basic 2 modeli gerçekten çok başarılı. Tam bir fiyat performans ürünü olan Airdots'ları canlı yayında test edilirken indirimli fiyatından satın almak için buraya tıklayabilirsiniz!

6. Herbal Science Boom Butter Cilt Bakım Yağı 190ml

Kokusu, dokusu, nemlendirmesi... Son zamanların en aşık olduğumuz ürünlerinden biri olan Boom Butter'dan hala almadıysan şiddetle tavsiye ediyoruz! Buraya tıkla, indirimli fiyatından senin olsun!

İster satıcı, ister alıcı olarak yerinizi şimdiden alın; alışverişte yeni çağı yakalayın!

İnternette Canlı Alışverişe Hazır mısın? Vidyodan Alışveriş Alışkanlığını Kökünden Değiştirmeye Geliyor!

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
02.08.2021

Ülke yanıyor siz hala ne peşindesiniz

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ