Bir Kadının Su Basan AVM'de Alışverişine Devam Ettiği Anlar Viral Oldu

İstanbul'un kuzey kesiminde yer alan ilçelerde dün akşam saatlerinde sağanak yağış etkili oldu. Sağanak yüzünden pek çok ilçede su baskınları meydana geldi. Bir alışveriş merkezini sel götürdüğü anlarda bir kadının alışverişine devam ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Birçok şehirde etkili olan sağanak yağışlar İstanbul'da hayatı felç etti. Arnavutköy, Başakşehir ve Küçükçekmece ilçelerinde sel baskınları yaşandı.

İki kişinin hayatını kaybettiği sel felaketi pek çok mahalle, ev ve iş yerini de vurdu. İkitelli'de bulunan bir alışveriş merkezini de su bastı.

Sel sularına teslim olan AVM'nin içinde kalan ne yapacağını, oradan nasıl çıkacağını düşünürken kamera oldukça enterasan bir an yakalandı.

Bulunduğu AVM'yi sel götürürken bir kadının yaşananlara aldırış etmeyip parfüm alışverişine devam ettiği anlar sosyal medyada viral oldu.

@HavaForum tarafından paylaşılan videoyu da buradan izleyebilirsiniz 👇

O anlara sosyal medya kullanıcılarından pek çok yorum geldi

İlginizi Çekebilir

Ukrayna'da Bilinen Bir Giyim Mağazasında Müşteriler Arasında Çıkan Kavgada 3 Kişi Yaralandı
Evlenme İsteğini Kabul Etmeyen Gelinin Düğününe Giderek Davetlilerin Önünde Damada Kurşun Yağdırdı
Afrikalı Sığınmacının Hayvan Yakıp Camın Önünde Yemek için Beklettiği Söylenen Görüntüler İnfial Yarattı!

Popüler İçerikler

Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
YORUMLAR
06.09.2023

haber mi şimdi bu awk haber değeri olan şey millet kütüphanesi mesela mustafa varankin kuzeninin yaptığı ihalesini aldığı yüzlerce mekandan biri.. Sular altında kaldı mesela bu haber olabilir bence

06.09.2023

Alış artık dostum. Bu ülkede gerçek haber yapılmaz, gerçek haberin üstünü örtecek, dikkatleri başka yöne çekecek fındık kabuğunu doldurmayan s*kindirik haberler yapılır. Ki sen bu haberi okurken arka planda ne dolaplar döndüğünden haberin olmasın. Olduğundaysa "atı alan üsküdarı geçsin"

06.09.2023

Bişey diyesim var ama demicem

06.09.2023

De Mama içinde kalmasın. Mahalle yanarken le mi başlıyor? 😄

06.09.2023

Kadına bence kızmayın bu marka ve onların yalama müdürlerinden dolayı. Müşteriye hiç bir şey diyemiyor personel. Ne derseler müşteri ile böyle konuşamazsınız diyen karaktersiz insanların firmaları şikayet etmesinden kaynaklı. Elinde parası olan 3 kuruşluk ürün alıp ben müşteriyim diyen insanlar ve onlara peşkeş çeken onursuz mağaza yöneticileridir. Orada yöneticinin devreye girip kapatıyoruz efendim sonra gelin demesi gerekiyor. Ama üç kuruş fazla para gelsin şirketin gözüne gireyim diyen insanlar buna neden oluyor.

TÜM YORUMLARI OKU (12)